Sluitbare blikken met een treklip, dit zijn de voordelen

Sluitbare blikken met een treklip, dit zijn de voordelen

Sinds kort vind je op onze webshop ook blikken met een treklip. Blikken met een luxe uitstraling die geopend kunnen worden door middel van een treklip. Een systeem dat lijkt op de wijze waarop een conservenblik geopend kan worden, alleen een stuk subtieler. Dit blik heeft een aantal voordelen wanneer je het wilt inzetten als verpakking van je producten. We sommen ze graag voor je op.

Zelf vullen, zelf afsluiten

Wij leveren deze blikken met een losse onderkant. Op deze manier kun je het blik zelf afvullen met jouw producten. Dit kan van alles zijn. Thee, snoepjes, een cadeaubon, het zijn slechts voorbeelden. Je kunt zelf bepalen waarvoor het blik met treklip als verpakking dient. De onderkant druk je eenvoudig op het blik en daarmee is het blik gesloten en kan het niet meer vanaf de onderkant geopend worden. De enige wijze om het blik nu nog te openen is door middel van de treklip.

Bijgeleverde deksel maakt het blik opnieuw afsluitbaar

Wij leveren deze blikken met een kunststof deksel waarmee het blik na openen opnieuw afgesloten kan worden. De treklip kan volledig verwijderd worden. De kunststof deksel sluit het blik goed en degelijk af. Herbruikbaar dus. Dit is absoluut een voordeel wanneer je een label aan het blik toevoegt. Het blik wordt niet direct weggegooid maar krijgt wellicht een plekje in de keuken, op het bureau of ergens anders. Het wordt bewaard. Dat komt jouw branding ten goede! De deksels zijn leverbaar in het zwarten wit.

Diverse maten

Onze treklipblikken zijn leverbaar in drie formaten: Sample ontvangen? Geïnteresseerd in dit blik en wil je graag een sample ontvangen? Geen probleem. Je kunt altijd een sample aanvragen van één van onze blikken. Wanneer je tot bestelling overgaat worden kosten in mindering gebracht. Neem contact op voor een sample van het treklipblik.