• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

Basisprijs per € 2,15 € 2,60 incl. BTW

Dit blik wordt geopend door middel van een treklip en heeft een afsluitbare onderzijde. De los meegeleverde onderzijde kan eenvoudig worden bevestigd nadat het blik gevuld is. De onderzijde kan vervolgens niet meer geopend worden. Het blik dient door middel van de treklip geopend te worden. Als extra optie bij deze blikken kan er een kunststof deksel worden toegevoegd om na openen te hersluiten.

Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

Groot blik met treklip + kunststof deksel

Het blik met treklip en afsluitbare onderzijde is ideaal als je het blik zelf wilt voorzien van een vulling. De onderzijde wordt los bijgeleverd en kan eenvoudig worden afgesloten, zonder machine of gereedschap. Na sluiting is de onderzijde niet meer te openen. Het blik kan dan alleen nog open door middel van de treklip aan de bovenzijde. Je kan ervoor kiezen om een kunsstof deksel toe te voegen. Zo kan het blik ook na opening met de treklip worden gesloten. Het blik is alleen niet geschikt voor vloeistoffen, verder kan alle gewenste inhoud in het blik. 

Toepassingen

Dit blik met afsluitbare onderzijde kan breed worden ingezet. Het wordt op vele manieren toegepast in uiteenlopende branches. In bijvoorbeeld de retail wordt het blik veel gebruikt als verpakking voor een eigen productlijn. Denk bijvoorbeeld aan theewinkletjes die het blik inzetten om eigen thee in te verkopen. Voorzien van een label in eigen huisstijl is het een unieke toevoeging aan het assortiment. 

Ook in de geschenkenbranche zien we het blik vaak terugkomen. Met een specifieke vulling, een label met eigen bedrukking, met de juiste creativiteit kan van het blik een ontzettend leuk geschenk worden gemaakt. Vaak zijn het reclame- en communicatiebureaus, tesamen met leveranciers van relatiegeschenken die dit blik het best tot zijn recht laten komen.

Er zijn uiteraard nog vele andere toepassingen te verzinnen. Geïnteresseerd en wil je sparren met één van onze adviseurs? Neem gerust contact op. Wij staan je graag te woord!

Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

Specificaties

Afmetingen 73 x 105 mm
Inhoud 400 ml

Downloads

Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

Sample aanvragen