Stroopwafelblikken bedrukken, dit zijn de mogelijkheden

Stroopwafelblikken bedrukken, dit zijn de mogelijkheden

Wanneer je stroopwafelblikken wilt bedrukken zijn er meerdere mogelijkheden om jouw design op het blik te plaatsen. De positie op het blik bijvoorbeeld, het blik zelf maar ook de deksel kan bedrukt worden. Daarnaast de manier van drukken. Wil je een rechtstreekse bedrukking, een bedrukking van het label (private label), een bedrukking op de deksel of werk je liever met een sticker? Iedere optie heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Bedrukking van het label

Om een stroopwafelblik van een eigen design te voorzien kunnen wij de blikken leveren met een bedrukking van het label. Het label kun je helemaal zelf vormgeven. Desgewenst kunnen wij dit voor je doen. Het label wordt gedrukt in full colour. Je kunt het blik helemaal af maken door naast een private label ook te kiezen voor een bedrukking van de deksel. In dat geval brengen wij een print rechtstreeks op het deksel aan. Een groot voordeel van het drukken van het label is dat het al mogelijk is om kleinere bestellingen te plaatsen. Je kunt stroopwafelblikken met een eigen label al bestellen vanaf 50 stuks.

All-over bedrukking

We kunnen stroopwafelblikken bedrukken, all-over. Dit wil zeggen dat we ze ook leveren met een bedrukking over het volledige blik. Dit geeft het blik een ontzettend gave uitstraling. Zowel blik als deksel zijn in dit geval helemaal bedrukt. Een mooi product om je branding mee te versterken. Het all-over bedrukte stroopwafelblik produceren wij vanaf 1.000 stuks. Wij leveren dit blik leeg of gevuld. Het blik leent zicht uitstekend om te vullen met stroopwafels, maar wanneer het wenselijk is leveren wij dit blik ook met een andere vulling. Wij denken graag met je mee. Bekijk het All-over bedrukt stroopwafelblik »

Andere stroopwafelblikken

Naast bovengenoemde standaard stroopwafelblikken hebben wij nog een aantal andere blikken die qua afmetingen geschikt zijn om stroopwafels in te verpakken. Net als vrijwel alle blikken die wij aanbieden kunnen ook deze blikken geleverd worden met een eigen bedrukking. De mogelijkheden hangen een beetje af van het soort blik.