Een cadeau met impact: hoe blik als relatiegeschenk kan bijdragen aan loyaliteit

Een cadeau met impact: hoe blik als relatiegeschenk kan bijdragen aan loyaliteit

Als je op zoek bent naar een origineel en duurzaam relatiegeschenk voor je klanten, medewerkers of zakenpartners, dan is een blik met unieke personalisatie een zeer goede keuze. Een blik is niet alleen een praktisch en veelzijdig voorwerp dat je voor allerlei doeleinden kan gebruiken, maar ook een persoonlijk én blijvend aandenken dat de ontvanger zal waarderen. In deze blog leggen we je uit waarom een blik met personalisatie meer is dan alleen een cadeau, en hoe het kan bijdragen aan de loyaliteit van je relaties.

De voordelen van blik als relatiegeschenk

Een blik als relatiegeschenk heeft meerdere voordelen, zoals:

Uniek en creatief:

Je kunt het blik helemaal naar je eigen smaak en wensen ontwerpen. Zo heb je de keuze uit een groot aanbod verschillende blikken, van koektrommels en conservenblikken tot custom blikken. Je kunt op het blik ook een eigen tekst, logo of ontwerp laten bedrukken. Zo creëer je een blik dat perfect past bij je bedrijf, merk, boodschap of thema. Daarnaast kun je het blik vullen met allerlei leuke of lekkere artikelen, zoals snoepjes, koekjes, thee, koffie, pennen, kaarsen of andere gadgets. Met een blik met personalisatie kun je je relaties verrassen met een uniek en creatief geschenk dat niemand anders heeft.

Duurzaam en milieuvriendelijk:

Een blik is een duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is gemaakt van metaal, dat goed recyclebaar is en de smaak beter vasthoudt. Het is ook licht in gewicht, goedkoper dan plastic, niet vatbaar voor corrosie en makkelijk vormbaar. Een blik gaat lang mee en wordt vaak hergebruikt voor andere doeleinden. Zo draag je bij aan het verminderen van afval en het besparen van grondstoffen. Een blik als relatiegeschenk laat zien dat je geeft om het milieu en de toekomst.

Emotioneel en memorabel:

Een blik als relatiegeschenk heeft ook een emotionele waarde. Het is een tastbaar aandenken dat de ontvanger kan bewaren en gebruiken. Het kan ook een verhaal vertellen of een boodschap overbrengen. Bijvoorbeeld een bedankje, een felicitatie, een motivatie of een inspiratie. Een blik als relatiegeschenk, zoals een bedrukt blik met vulling die aansluit bij jouw onderneming, kan zo een positieve indruk achterlaten en een band versterken. Het kan ook zorgen voor mond-tot-mondreclame, als de ontvanger het blik laat zien of erover vertelt aan anderen.Bedrukt blik tijger

Hoe blik als relatiegeschenk kan bijdragen aan loyaliteit

Loyaliteit is een mindset die een klant ontvankelijk maakt voor betrokkenheid en aankopen bij je bedrijf. Loyaliteit wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals tevredenheid, imago, vertrouwen en betrokkenheid. Een blik als relatiegeschenk kan op deze factoren inspelen en zo de loyaliteit van je relaties verhogen. Bijvoorbeeld:

Tevredenheid:Certina blik met celebrations

Een blik als relatiegeschenk kan de tevredenheid van je relaties vergroten door hen een goede ervaring te bieden op momenten die ertoe doen. Bijvoorbeeld bij de levering, de opening of het gebruik van het blik. Je kunt ook extra waarde toevoegen door het blik te vullen met iets lekkers of nuttigs. Tevreden relaties zijn eerder geneigd om herhaalaankopen te doen of positieve feedback te geven.

Imago:

Een blik als relatiegeschenk kan het imago van je bedrijf versterken door je waarden consistent en op de juiste manier uit te dragen. Bijvoorbeeld door het gebruik van kleuren, vormen, logo’s of slogans die passen bij je merkidentiteit. Je kunt ook laten zien waar je voor staat of waar je in gelooft. Bijvoorbeeld door het blik te personaliseren met een maatschappelijke of duurzame boodschap. Relaties die zich kunnen identificeren met je imago hebben meer affiniteit met je merk en zijn minder gevoelig voor concurrentie.

Meilof Riks

Vertrouwen:

Een blik als relatiegeschenk kan het vertrouwen van je relaties vergroten door je betrouwbaarheid en professionaliteit te tonen. Bijvoorbeeld door het blik te voorzien van een kwalitatieve bedrukking en afwerking. Je kunt ook je expertise of autoriteit laten zien. Bijvoorbeeld door het blik te personaliseren met een certificaat, een garantie of een testimonial. Relaties die vertrouwen hebben in je bedrijf zijn eerder bereid om zich te binden en loyaal te blijven.

Betrokkenheid:

Een blik als relatiegeschenk kan de betrokkenheid van je relaties vergroten door hen een emotionele band te laten voelen met je product, dienst of merk. Bijvoorbeeld door het blik te personaliseren met een persoonlijke of originele boodschap. Je kunt ook je waardering of interesse laten blijken. Bijvoorbeeld door het blik te personaliseren met een compliment, een vraag of een uitnodiging. Relaties die betrokken zijn bij je bedrijf zijn eerder geneigd om interactie aan te gaan en je aan te bevelen.

AWS-Foto-Case

Blikken als relatiegeschenk ter verbetering van klantloyaliteit bestellen

Ben je overtuigd van de kracht van een blikken relatiegeschenk en zou je een uniek en gepersonaliseerd blik als relatiegeschenk willen bestellen ter verbetering van je klant- en partnerloyaliteit? Bijvoorbeeld een leeg verfblik inclusief dekselbedrukking en label in de eigen huisstijl? Dan ben je op Blikken.nl zeker aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit het grootste blikken assortiment van de Benelux en we kunnen vrijwel elk blik bedrukken en personaliseren voor je, geheel naar wens. Hiernaast vullen we de blikken natuurlijk graag voor je met een product naar keuze.

Blikken met bedrukking bestellen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en zou jij ook, net als velen succesvol voor jou, een blikken relatiegeschenk in willen zetten om zo de loyaliteit bij jouw klanten en relatie te verhogen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jij hiervoor hebt!

Vrijwel elk blik dat je op blikken.nl tegen komt kun je op een unieke wijze personaliseren, van grote tot kleine blikken en van conservenblikken tot kleine aluminium blikjes. Bij het blik zie je altijd duidelijk staan wat de mogelijkheden zijn en hier vind je ook een handige werktekening terug zodat je zelf het ontwerp kunt maken. Natuurlijk kunnen wij dit design ook, geheel naar wens, voor je ontwerpen.

Blik als relatiegeschenk - Personalisatiemogelijkheden

Elk blik dat je bij ons bestelt kun je helemaal eigen maken door er een unieke bedrukking, label, embossing, sticker of vulling aan toe te voegen. Hieronder staan de personalisatiemogelijkheden die het meest voorkomen bij onze blikken:

Dekselbedrukkingbedrukkingsopties rond

Bij vrijwel alle blikken kun je het deksel laten bedrukken. Dit doen wij in kleur en de print is haarscherp en blijft bovendien erg lang mooi. Voor een dekselbedrukking bieden we je 3 verschillende mogelijkheden, deze verschillen in grote en in prijs.

  • Optie A: Logo bedrukking
  • Optie B: Middelgrote bedrukking met eigen ontwerp
  • Optie C: All-over bedrukking met eigen ontwerp
EmbossingEmbossing

Wil je het deksel extra stijl meegeven? Kies dan niet voor een dekselbedrukking maar voor een zeer gave embossing. Bij een embossing wordt het deksel niet bedrukt, maar wordt jouw logo of klein ontwerp in het deksel gedrukt. Deze embossing blijft niet alleen erg lang mooi, maar ziet er ook vaak enorm gaaf uit.

LabelCineKid stroopwafels

Om veel blikken, zoals bijvoorbeeld om onze voorraadblikken en verfblikken, heb je de keuze om een label toe te voegen aan het blik. Wat er op het label komt is helemaal aan jou. Het label is gemaakt van speciaal papier zodat het label voor lange tijd mooi blijft en het wordt strak om het blik vastgemaakt.

Sticker

Sommige blikken zijn helaas te klein om te bedrukken. Zijn deze dan niet meer te personaliseren op het deksel? Deze vraag hebben we voor je getackeld. Wanneer een deksel niet te bedrukken is maken we een speciale sticker voor je die precies op het midden van het blik wordt geplakt.

Vulling naar wens

Een blik als relatiegeschenk moet er niet alleen spectaculair uitzien, maar heeft vaak ook een vulling die past bij de campagne of onderneming. We kunnen de blikken voor je vulling met een product naar keuze. Onze enige vereiste is dat het in het blik moet passen!

Advies op maat!

Ontwerp hulp nodig voor jouw blik of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze creatieve afdeling staat elke werkdag voor je klaar met advies en ontwerphulp op maat. Vraag advies aan!