Gepersonaliseerde voorraadblikken voor bedrijven en organisaties

Gepersonaliseerde voorraadblikken voor bedrijven en organisaties

Blikken, ze zijn er in oneindig veel vormen en maten. Denk aan verfblikken, conservenblikken en kruidenblikjes. Behalve voor opslag zijn deze blikken nog voor veel meer doeleinden te gebruiken.  Wist je dat voorraadblikken, door ze te personaliseren, ideaal in te zetten zijn door bedrijven en organisaties voor promotionele doeleinden? Wij laten je zien wat je met gepersonaliseerde voorraadblikken kan en waarom je het moet gebruiken als promotiemateriaal.

Voordelen voorraadblikken voor bedrijven en organisaties

Misschien denk je in eerste gedachten ‘waarom een voorraadblik’ voor mijn bedrijf of organisatie? Maar in de praktijk hebben (gepersonaliseerde) blikken een groot aantal voordelen. Een voorraadblik gaat bijvoorbeeld jarenlang mee en doordat ze meerdere keren gevuld kunnen worden kan je lang met een blik doen. Je hoeft dus niet na elk gebruik een nieuwe te bestellen!
Een ander voordeel aan voorraadblikken is dat producten langer goed blijven. De blikken sluiten goed af, wat ervoor zorgt dat de inhoud goed en vers blijft. Maar het grootste voordeel aan voorraadblikken voor bedrijven en organisaties is de mogelijkheid tot personaliseren. Op deze manier creëer je uniek promotiemateriaal.

Uniek promotiemateriaal

De unieke blikken zijn bijvoorbeeld in te zetten om weg te geven als reclamemateriaal op beurzen en evenementen. Maar ook voor relatiegeschenken zijn gepersonaliseerde blikken ideaal. Hoe vet is het als jouw personeel, klanten of overige relaties een blik krijgen dat bedrukt is in jouw huisstijl. Omdat de blikken lang mee gaan zal jouw merk elke keer weer onder de aandacht komen van de doelgroep! Voorraadblikken komen ook binnen het eigen bedrijf goed van pas. Veel organisaties hebben in hun vergaderruimtes een blik of trommel staan met (koffie)koekjes. Door zo’n koekblik te bedrukken met je eigen logo straalt het meteen veel meer uit, zeker als er klanten op bezoek komen. In de volgende alinea laten we je zien welke mogelijkheden er zijn tot personaliseren van voorraadblikken.

Personaliseren van voorraadblikken

Gepersonaliseerde voorraadblikken dekselbedrukking

Gepersonaliseerde voorraadblikken romp bedrukking

Je kunt voorraadblikken op vele manieren laten personaliseren, bijvoorbeeld door te gaan voor dekselbedrukking. De deksel is het eerste wat de ontvanger ziet als hij/zij het blik krijgt. Dekselbedrukking is daarom ideaal om op te vallen. Het is ook mogelijk om het blik te personaliseren met een private label. Hierbij is de romp te bedrukken in een full-colour bedrukking.
Behalve bedrukking kan je voorraadblikken ook personaliseren door een persoonlijke vulling toe te voegen. Bestel je blik met of zonder bedrukking en vul de blikken met de lekkerste stroopwafels, snoepjes of andere inhoud.

Gepersonaliseerde blikken zijn dus echte originele en effectief relatiegeschenken. Onze blikkenspecialisten helpen je graag een handje bij de keuze, het ontwerp en het vullen van jouw blikken. Neem even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde voorraadblikken voor jouw bedrijf of organisatie.