Hoe kan je blikken upgraden tot een uniek relatiegeschenk?

Hoe kan je blikken upgraden tot een uniek relatiegeschenk?

Blikken zijn niet alleen handig om voedingswaren en producten in te bewaren, maar zijn ook uitstekend te gebruiken in een relatiegeschenk. Je kunt er op een leuke manier een persoonlijke boodschap mee overbrengen. Met een beetje creativiteit, vanuit jezelf of uitbesteed, kan je een blik omtoveren tot een uniek relatiegeschenk voor je personeel, klanten of relaties. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk, bijvoorbeeld een bedrukt koekblik met lekkere vulling, wordt altijd goed ontvangen en laat een langdurige indruk achter. Zo laat je op een leuke, persoonlijke en originele manier weten dat je de ontvanger van je blikken relatiegeschenk waardeert.

Juiste formaat en vorm blikBlikken relatiegeschenk

Blikken zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Op blikken.nl vind je het grootste blikken assortiment van de Benelux en is er dus een overvloed aan keuze. Welke van deze blikken ga jij inzetten voor een uniek relatiegeschenk? Werk vanuit de ontvanger, jouw doelgroep, en kies een blik dat past bij de doelgroep.

Denk hiernaast ook na over de vulling van je blik. Als je al weet waarmee het blik gevuld moet worden kun je hier de keuze voor het blik op aanpassen. Kies je voor een vulling met koek, snoep of chocolade? Dan zou een van onze rechthoekige of ronde blikken hier heel geschikt voor zijn. Maar wil je juist een blik laten vullen met bijvoorbeeld thee of koffie? Dan zijn onze cilindervormige of vierkante voorraadblikken hier bij uitstek geschikt voor.

Personaliseren met bedrukking en labelbusblik

Een blik geven of ontvangen is erg leuk, maar je kan het nog veel leuker maken door het blik te voorzien van een unieke personalisatie. Een geschenk dat een persoonlijke boodschap en een uniek custom design met zich meebrengt laat een nog diepere indruk achter en wordt nóg beter ontvangen. De kosten van het personaliseren zijn het altijd dubbel en dwars waard.

De blikken zijn op verschillende manieren te personaliseren. Elk blik heeft weer andere mogelijkheden. Zo kun je onze blikken bijna allemaal laten bedrukken op het deksel en om de romp van het blik een label laten plaatsen. Wil je de allergaafste personalisatie op jouw blikken relatiegeschenk? Kies dan voor een stijlvolle embossing of voor een van onze all-over bedrukte blikken.

Het ontwerp van een bedrukking, label, sticker of embossing kan je helemaal zelf invullen. Bij elk blik staan werktekeningen, hiermee maak je gemakkelijk zelf een ontwerp voor op jouw blik. Even geen inspiratie? Besteed je ontwerp dan uit aan onze grafische afdeling. Onze ervaren creatieve afdeling maakt een uniek ontwerp voor je, geheel naar jouw wensen.

Laat je blik vullen!Miele BV blikken 2

Een lekkere en passende vulling maakt jouw blikken relatiegeschenk helemaal af. Voor welke vulling ga je? We kunnen de blikken voor je vullen met elk product wat je maar kunt bedenken, zolang het product maar in het blik past.

We raden aan te kiezen voor een vulling die past bij jouw bedrijf, organisatie of evenement. Zo zorg je ervoor dat je geschenk echt één geheel wordt. Bijvoorbeeld, is jouw onderneming actief in de autobranche? Kies er dan voor om het blik te vullen met autodrop.

Blikken relatiegeschenk geven

Waar en wanneer geef jij het blikken relatiegeschenk? Geef het blik aan jouw relaties op een unieke manier. Laat de blikken bijvoorbeeld per ontvanger thuis bezorgen of geef de blikken weg aan relaties bij een van je evenementen. Hoe je het geschenk ook geeft, met een gepersonaliseerd blik met passende vulling weet je zeker dat je indruk maakt en dat je relaties je niet uit het oog zullen verliezen.

Gepersonaliseerde blikken bestellen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een blik laten personaliseren en vullen? Je kunt blikken, met personalisatie, direct bestellen vanuit de webshop. Heb vragen over onze blikken, mogelijkheden of andere onderwerpen? Onze blikken-experts staan elke werkdag voor je klaar met advies op maat!