Koekblik met eigen foto, laat je inspireren!

Koekblik met eigen foto, laat je inspireren!

Laat koekblikken bedrukken met een eigen ontwerp, foto of logo. Geef het koekblik een persoonlijk tintje mee door een mooie bedrukking op het deksel te plaatsen. De mogelijkheden om een koekblik te bedrukken met een eigen foto of ontwerp zijn eindeloos. Ga je voor een leuke tekst, bedrijfslogo, foto of uniek ontwerp op het koekblik? De bedrukking op de koekblikken is altijd haarscherp, volledig in kleur en kan in verschillende maten besteld worden. We leggen je hieronder uit welke mogelijkheden jij hebt!

Verschillende dekselbedrukkingen op koekblik

In ons assortiment vind je een ruim en divers aanbod koekblikken. In verschillende vormen, maten en kleuren! Maar in één eigenschap komen ze altijd overeen; je kan de koekblikken altijd personaliseren met een prachtige bedrukking. We bieden je vier verschillende bedrukkingsmogelijkheden aan:

Optie AExitus blik

Dit is de kleinste bedrukkingsmogelijkheid, het deksel wordt in het midden bedrukt. Dit is een foto of korte tekst die haarscherp op het midden van het deksel gedrukt wordt. Deze optie is het goedkoopst maar betaalt zich dubbel en dwars uit!

Geef je wensen, foto of tekst aan ons door en we produceren met liefde de blikken voor je.


Optie BKoekblik Harmony

Dit is een middelgrote bedrukking. Bijna het gehele deksel wordt voorzien met een foto, tekst, logo of ontwerp naar keuze.

Stuur een foto, logo of ontwerp naar ons op en wij zorgen ervoor dat het deksel een prachtige bedrukking krijgt.


Optie Call-over_bedrukt_stroopwafelblik

Onze all-over bedrukking. Hierbij wordt het gehele deksel bedrukt met een tekst, logo, foto of design naar keuze! Een koekblik met een bedrukking over het gehele deksel ziet er altijd enorm gaaf uit en is een echte blikvanger!

Maak zelf een uniek design of stuur je wensen naar ons op. We zijn goed in staat een mooi ontwerp naar wens te maken voor je!


EmbossingEmbossing

Een embossing is een unieke personalisatiemogelijkheid die we je graag aanbieden. Hier komt geen inkt, sticker of iets dergelijks bij kijken. Bij een embossing wordt namelijk jouw logo letterlijk in het deksel gedrukt. Er wordt van jouw logo een mal gemaakt en deze wordt in het deksel gedrukt. Deze mal bewaren we voor je zodat je bij volgende bestellingen niet nogmaals voor de mal hoeft te betalen! Een embossing geeft het blik altijd een zeer luxe en premium uitstraling!

Deze 4 opties zijn de mogelijkheden wat betreft koekblikken bedrukken. Hulp nodig bij het kiezen van een optie die het meest past bij je idee? Wij staan voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een dekselbedrukking die het meest geschikt is.

Voorbeelden van dekselbedrukkingen voor koekblikken

Koekblik HarmonyDe eerste optie, ook wel optie A, is goed voor een kleine tekst of logo dekselbedrukking van het koekblik. Ideaal voor bedrijven met een kleinere boodschap of een lager budget. Desondanks dat het een kleiner formaat is, kan je alsnog een sterk en krachtige opdruk plaatsen. Wij werken bij koekblikken vaak met een rechtstreekse dekselbedrukking. Dit zorgt namelijk voor een erg mooi effect. Het ontwerp of de foto wordt bij rechtstreeks bedrukte blikken een waar onderdeel van het koekblik. Het is bij meerdere blikken mogelijk om een eigen label toe te voegen. Aan het label die om het blik heen zit kan dan ook een tekst, foto of eventueel eigen design toegevoegd worden. Op deze wijze hebben wij al genoeg verschillende blikken geproduceerd.

Wanneer het blik geen mogelijkheid heeft om rechtstreeks op het blik of label te drukken, is er altijd wel een andere mogelijkheid voor personalisatie. Mogelijk kunnen wij dan gaan werken met bijvoorbeeld stickers. Deze stickers worden dan op de gewenste plek op de blikken geplakt. Hiernaast werken wij ook met inlaykaarten, met hierop een boodschap toegevoegd. Dit kan het blik nog meer speciaal maken.


Rolf groep koekblik

Full colour bedrukking op het blik

Het is bij de verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor het koekblik mogelijk om het full colour te bedrukken. Door een full colour ontwerp te maken kan je het blik nog beter personaliseren naar de wensen die je hebt. Bij sommige koekblikken kan zowel het deksel als de romp bedrukt worden. Dit is echter pas mogelijk bij de afname van een groter aantal blikken. Voor het full colour bedrukken in kleinere aantallen is er sprake van bedrukking op het deksel. Voordat wij starten met het produceren en bedrukken van de blikken, zullen wij altijd eerst een digitale proefdruk sturen. Wanneer er een akkoord wordt gegeven, dan starten wij met het produceren. Dit om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de wensen en verwachtingen die je bij het blik hebt.


all over bedrukt koekblik

Enthousiast geworden?

Ben je al een beetje geïnspireerd door onze koekblikken, of ben je niet op zoek naar koekblikken bedrukken maar naar het bedrukken van andere blikken met andere inhoud? Neem dan een kijkje op de website en bekijk onze verschillende blikken en mogelijkheden. Voor vragen over de blikken, neem dan contact op met onze blikkenspecialist!