Koekblik met (eigen) foto, laat je inspireren!

Koekblik met (eigen) foto, laat je inspireren!

Laat koekblikken bedrukken met een eigen ontwerp of foto. Door iets van je eigen op het blik te bedrukken, zorg je voor een persoonlijk tintje. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden beschikbaar. Zo kan je een tekst, bedrijfslogo of zelfs een eigen foto op een koekblik plaatsen. Het is daarnaast ook mogelijk om een full colour opdruk op een koekblik te laten drukken. Wij hebben een aantal bedrukkingsvoorbeelden bij elkaar gezocht met verschillende bedrukkingen.

Verschillende dekselbedrukkingen op koekblik

De koekblikken in ons assortiment zijn te voorzien van een dekselbedrukking. Er zijn dan ook 4 verschillende bedrukkingsmogelijkheden, namelijk de  volgende:

Optie A: Korte tekst of enkel je eigen logo in het midden van het blik

Optie B: Middelgrote bedrukking, ongeveer de helft van het blik kan dan bedrukt worden. Als voorbeeld een logo of korte tekst en/of een foto of een print.

Optie C: Het volledige deksel is mogelijk om te bedrukken. Alle ruimte om je eigen ontwerp hierop te drukken. Ook in full colour mogelijk.

Embossing: Naast deze 3 directe dekselbedrukking is er ook de mogelijkheid om het deksel van een embossing te voorzien. Bij deze wijze wordt er als het ware je logo, tekst of element als een reliëf uit het blik gedrukt. Dit zal dan vervolgens op het blik te zien zijn.

Deze 4 opties zijn de mogelijkheden wat betreft koekblikken bedrukken. Hulp nodig bij het kiezen van een optie die het meest past bij je idee? Wij staan voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een dekselbedrukking die het meest geschikt is.

Voorbeelden van dekselbedrukkingen voor koekblikken

Koekblik Harmony

De eerste optie, ook wel optie A, is goed voor een kleine tekst of logo dekselbedrukking van het koekblik. Ideaal voor bedrijven met een kleinere boodschap of een lager budget. Desondanks dat het een kleiner formaat is, kan je alsnog een sterk en krachtige opdruk plaatsen. Wij werken bij koekblikken vaak met een rechtstreekse dekselbedrukking. Dit zorgt namelijk voor een erg mooi effect. Het ontwerp of de foto wordt bij rechtstreeks bedrukte blikken een waar onderdeel van het koekblik. Het is bij meerdere blikken mogelijk om een eigen label toe te voegen. Aan het label die om het blik heen zit kan dan ook een tekst, foto of eventueel eigen design toegevoegd worden. Op deze wijze hebben wij al genoeg verschillende blikken geproduceerd.

Wanneer het blik geen mogelijkheid heeft om rechtstreeks op het blik of label te drukken, is er altijd wel een andere mogelijkheid voor personalisatie. Mogelijk kunnen wij dan gaan werken met bijvoorbeeld stickers. Deze stickers worden dan op de gewenste plek op de blikken geplakt. Hiernaast werken wij ook met inlaykaarten, met hierop een boodschap toegevoegd. Dit kan het blik nog meer speciaal maken.

Rolf groep koekblik

Full colour bedrukking op het blik

Het is bij de verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor het koekblik mogelijk om het full colour te bedrukken. Door een full colour ontwerp te maken kan je het blik nog beter personaliseren naar de wensen die je hebt. Bij sommige koekblikken kan zowel het deksel als de romp bedrukt worden. Dit is echter pas mogelijk bij de afname van een groter aantal blikken. Voor het full colour bedrukken in kleinere aantallen is er sprake van bedrukking op het deksel. Voordat wij starten met het produceren en bedrukken van de blikken, zullen wij altijd eerst een digitale proefdruk sturen. Wanneer er een akkoord wordt gegeven, dan starten wij met het produceren. Dit om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de wensen en verwachtingen die je bij het blik hebt.

all over bedrukt koekblik

Enthousiast geworden?

Ben je al een beetje geïnspireerd door onze koekblikken, of ben je niet op zoek naar koekblikken bedrukken maar naar het bedrukken van andere blikken met andere inhoud? Neem dan een kijkje op de website en bekijk onze verschillende blikken en mogelijkheden. Voor vragen over de blikken, neem dan contact op met onze blikkenspecialist!