Stroopwafel blik bedrukken en inzetten als promotioneel product

Stroopwafel blik bedrukken en inzetten als promotioneel product

Stroopwafels zijn een typisch Nederlands lekkernij die bij veel mensen in de smaak vallen. Ze bestaan uit twee dunne wafels met daartussen een heerlijke laag karamel. Stroopwafels zijn niet alleen lekker om zelf te eten, maar ook om weg te geven als geschenk of relatiegeschenk. Maar hoe maak je van een stroopwafel een origineel en persoonlijk cadeau? Dat doe je door een stroopwafel blik te bedrukken en in te zetten als promotioneel product. In deze blog vertellen we je waarom en hoe je dat kunt doen.

Waarom een stroopwafel blik bedrukken?blikje stroopwafels

Een stroopwafel blik bedrukken heeft verschillende voordelen, zowel voor de ontvanger als voor de gever. Een stroopwafel blik bedrukken zorgt ervoor dat:

 • Je een uniek en opvallend geschenk geeft dat zich onderscheidt van andere cadeaus.
 • Je een blijvende indruk maakt op de ontvanger, die jouw logo, naam of boodschap steeds weer ziet als hij of zij het blik opent of hergebruikt.
 • Je een duurzaam en milieuvriendelijk geschenk geeft, want een blik is recyclebaar en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.
 • Je een smakelijk en vers geschenk geeft, want een blik houdt de stroopwafels langer knapperig en lekker.

Hoe kun je een stroopwafel blik inzetten als promotioneel product?

Een stroopwafel blik bedrukken is niet alleen leuk om te doen, maar ook slim om te doen. Je kunt een stroopwafel blik inzetten als promotioneel product voor verschillende doeleinden, zoals:

 • Het vergroten van je naamsbekendheid en imago bij potentiële klanten of relaties.
 • Het versterken van de band met je bestaande klanten of relaties door ze te bedanken of te feliciteren.
 • Het stimuleren van de verkoop of de loyaliteit door het geven van een extraatje of een incentive.
 • Het ondersteunen van een actie of een campagne door het geven van een passend themageschenk.

Je kunt een stroopwafel blik inzetten als promotioneel product bij verschillende gelegenheden, zoals:

 • Een beurs of een evenement waar je jouw bedrijf of organisatie wilt presenteren.
 • Een jubileum of een opening waar je jouw mijlpaal wilt vieren.
 • Een feestdag of een seizoen waar je jouw klanten of relaties wilt verrassen.
 • Een speciale dag of een actieweek waar je jouw doelgroep wilt bereiken.

Stroopwafel blikken in alle vormen, maten en kleuren

Dacht je dat stroopwafel blikken altijd grijs en rond waren? Dat is al lang niet meer zo! Onze stroopwafel blikken kun je bestellen in alle soorten, maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een van onze hoge stroopwafelblikken met een los deksel, of kies voor een spetterend gekleurd blik met luxe klipsluiting. Waar onze stroopwafelblikken wel in overeen komen? Ze zijn stuk voor stuk uitstekend als verpakkingsmateriaal te gebruiken voor die heerlijke goudkleurige stroopwafels.

Hoe kun je een stroopwafel blik bedrukken?CineKid stroopwafels

Een stroopwafel blik is goed in te zetten als promotioneel product, het is namelijk volledig aan te passen aan jouw doelgroep en onderneming. Onze stroopwafelblikken kun je stuk voor stuk aan passen naar wens met een uniek ontwerp en persoonlijke boodschap. Welke mogelijkheden jij hebt voor het bedrukken van stroopwafelblikken lees je hieronder:

 • Dekselbedrukking - Bedrukking op het deksel met eigen ontwerp en logo
 • Label - Label om het stroopwafel blik met eigen design
 • Dekselsticker - Een speciale sticker op het deksel. Dit doen we bij blikken die niet bedrukt kunnen worden, zoals bij onze blikken met klipsluiting. Het ziet er zeker niet minder aantrekkelijk uit!

Stroopwafelblik als beschuitblik

All-over bedrukt stroopwafelblik

Wil je een echt uniek blik met enorm sterke uitstraling? Kies dan voor het all-over bedrukte stroopwafelblik. Bij dit blik passen we het blik niet aan met een dekselbedrukking en label, maar bedrukken we echt het hele buitenste oppervlak van het blik. Zo krijgt je stroopwafel blik een werkelijk unieke uitstraling die heel erg lang mooi blijft!


Bestel nu jouw stroopwafel blik bij Blikken.nl

Ben je overtuigd van de voordelen van een stroopwafel blik bedrukken en inzetten als promotioneel product? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw stroopwafel blik bij Blikken.nl. Je profiteert van:

 • Een ruime keuze aan stroopwafel blikken in verschillende soorten en maten.
 • Een snelle en eenvoudige bestelprocedure via de webshop of per e-mail.
 • Een scherpe prijs en een hoge kwaliteit van de blikken en de bedrukking.
 • Een snelle levering binnen 5 tot 10 werkdagen na akkoord op het ontwerp.
 • Een ontwerpservice als je hulp nodig hebt bij het maken van je eigen ontwerp.

Blikken.nl is dé specialist in het bedrukken en personaliseren van blikken. Of je nu op zoek bent naar een stroopwafel blik, een koekblik, een snoepblik, een theeblik of een ander soort blik, bij Blikken.nl vind je het allemaal. Neem een kijkje op de website en ontdek het grootste blikken assortiment van de Benelux. Bestel vandaag nog jouw stroopwafel blik en maak van jouw geschenk een succes!