De voordelen van het opslaan van producten in voorraadblikken

De voordelen van het opslaan van producten in voorraadblikken

Voorraadblikken kunnen op verschillende wijze worden ingezet. Gebruik het als geschenk om te geven aan relaties, als promotieproduct of om je eigen producten in te verpakken. Het opslaan van producten in een voorraadblik brengt diverse voordelen met zich mee. Deze voordelen gaan wij in dit artikel bespreken.

Lange levensduur

Het eerste voordeel van het opslaan van producten in voorraadblikken is de lange levensduur van deze blikken. Aangezien je erg lang met een blik kunt doen hoef je dit niet elke keer opnieuw te gaan bestellen. Natuurlijk kan je wel voor alle verschillende producten die je wilt opslaan een voorraadblik gaan aanschaffen. Deze voorraadblikken blikken zijn in diverse formaten beschikbaar, zo hebben we rechthoekige, vierkante, ronde en nog meer verschillende soorten blikken. Doordat deze blikken een lange levensduur hebben, kunnen deze ook meermaals gevuld worden. theeblikje print

Producten blijven in een voorraadblik langer goed

Voorraadblikken en voorraadbussen gebruik je natuurlijk om een product in te bewaren. Wij hebben dan ook diverse koekblikken, kruidenblikken en blikken voor andere soorten voorraad. Bij het bewaren van deze producten is het belangrijk dat deze langer goed zullen blijven. Het is dan belangrijk dat de voorraadblikken goed worden afgesloten. Onze blikken bevatten dan ook een goede sluiting zodat deze vulling goed en lang bewaard blijft. Wat er in de voorraadbussen verpakt gaat worden kan je zelf voor gaan kiezen. Zo kan je ervoor kiezen om als voorbeeld je eigen producten in onze blikken te bewaren. Het is daarnaast ook mogelijk om deze al door ons te laten vullen. Wat deze vulling is, kunnen we gezamenlijk gaan bespreken. Neem hiervoor contact op met onze blikkenspecialist. Samen kijken we naar de meest geschikte vulling voor de blikken.

Extra promotiemateriaal

Het is bij de meeste voorraadblikken mogelijk om een personalisering toe te voegen aan het product. Dat is natuurlijk een extra manier om je bedrijf in het zicht te krijgen. De personalisatiemogelijkheden verschillen per blik. Bij het ene blik kan het deksel geheel naar eigen ontwerp en design worden bedrukt, waar bij andere blikken de zijkant bedrukt kan worden. Wat deze bedrukking gaat worden kan je geheel zelf voor kiezen. Lever je eigen ontwerp aan, zodat wij aan de slag kunnen gaan met het bedrukken van de blikken. Een helpende hand nodig voor het maken van een ontwerp? Dat is bij ons ook één van de mogelijkheden, onze grafische afdeling kan namelijk naar de wensen van je bedrijf een ontwerp gaan maken. Vooraf van het bedrukken van de blikken zal er eerst een proefdruk ter goedkeuring worden verstuurd. rechthoekig voorraadblik met strip SOL solutions

Voorraadbus als geschenk geven

De voorraadbussen kunnen als geschenk worden gegeven aan klanten, werknemers of andere soort relaties. Doordat een blik zeer functioneel is kan de ontvanger deze zeker goed gebruiken.  Deze blikken kunnen op kantoor worden gezet, maar kunnen ook mee naar huis genomen worden. Wanneer je de blikken voorziet van een logo of ontwerp kan je het dan ook zo weggeven als relatiegeschenk.