Waar moet een koffiebewaarblik aan voldoen?

Waar moet een koffiebewaarblik aan voldoen?

Als koffieliefhebber wil je de kwaliteit van de koffie zo hoog mogelijk houden. Wanneer je klanten of relaties op bezoek hebt wil je ze natuurlijk geen slechte koffie voorschotelen. Zorg er daarom voor dat de kwaliteit in tact blijft. Maar hoe blijft die kwaliteit goed? Dit kan met bijvoorbeeld een koffiebewaarblik. De volgende vraag is dan ook waar moet een koffiebewaarblik aan voldoen?

Koffieblikken assortiment

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten blikken voor koffie. Zo hebben we vierkante blikken, maar ook rechthoekige, ronde of zelfs ronde met een venster erbij. Die vierkante- of rechthoekige blikken zijn bedoelt om losse koffie in te doen en de ronde blikken zijn voor de koffiepads. We hebben ook een ronde blik met een venster erbij, makkelijk om te overzien hoeveel pads er nog inzitten en of het niet al bijgevuld moet worden. Het formaat van de verschillende koffiebewaarblikken verschilt dus let goed op de afmetingen die bij het product staan. Koffieblikken bedrukken

Waaraan moet een koffiebewaarblik aan voldoen?

Niet ieder blik is geschikt om koffie in te bewaren. Let er dus goed op dat als je op zoek bent naar een blik om koffie in te bewaren, dat het aan bepaalde zaken voldoet. Al onze blikken die staan bij de koffieblikken zijn geschikt om hiervoor te gebruiken. Maar aan welke eisen voldoen deze koffieblikken? De blikken moeten goed dicht kunnen, zodat de koffie of de koffiepads niet in contact komen met zuurstof en vocht. Een koffiebewaarblik is dan ook luchtdicht en houdt vocht tegen. Dit komt doordat er een goede sluiting op het blik zit, vaak wordt hier een stukje silicone of een ander materiaal voor gebruikt.

Eigen ontwerp toevoegen aan koffieblik

Wil je de koffieblikken weggeven als geschenk vanuit je eigen bedrijf? Dan is het leuk om een eigen ontwerp, logo of zelfs embossing aan het blik toe te gaan voegen. Kies ervoor om het deksel te bedrukken of om een label om de romp van het blik te laten plaatsen. De bedrukking van het deksel kan in drie verschillende formaten. Zo is er de optie voor een vlak langwerpig logo, vlak vierkant logo of een all-over bedrukking van het deksel. Het ontwerp hiervoor kan je zelf aanleveren of je kan het uitbesteden aan onze creatieve/grafische afdeling die vervolgend naar jouw wensen een ontwerp maken.

Hulp nodig bij het kiezen van een bewaarblik?

Wil je naast koffie ook nog ervoor zorgen dat je kwaliteit van de thee op z'n best blijft? Wij hebben daarvoor diverse theeblikken die ervoor gaan zorgen dat de thee extra lekker is. Zorg ervoor dat werknemers of relaties intens gaan genieten van koffie met gewaarborgde kwaliteit. Heb je daarnaast nog vragen of advies nodig wat betreft de koffieblikken? Wij staan voor je klaar, dus neem gerust contact met ons op.