• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Verfblik - 250ml

Basisprijs per stuk € 1,55 € 1,88 incl. BTW

Cilindrisch verfblik met inhoud van 250 ml. Eigen ontwerp van het label mogelijk. Geschikt voor diverse doeleinden. 

Verfblik - 250ml

Cilindrisch verfblik 250ml bestellen? - Blikken.nl

Bestel nu dit cilindrisch verblik eenvoudig via blikken.nl. Wij voorzien het blik van een label dat je zelf kunt ontwerpen. Desgewenst kunnen wij het verfblik ook vullen met uiteenlopende vullingen. Van autodrop tot Fortune Cookies. Er is veel mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan of neem direct contact op.

Dit verfblik is zilverkleurig en heeft aan onder en bovenzijde een rand die iets uitsteekt. Ook de binnenkant van het blik is zilverkleurig. Om de romp van het blik kunnen wij een label aanbrengen op basis van jouw ontwerp. Het blik heeft een deksel welke zeer typerend is voor verblikken.

Het cilindrische verfblik kunnen wij voorzien van een bedrukt label. Het ontwerp voor de bedrukking kun je zelf aanleveren. Voor wij overgaan tot drukken sturen wij altijd een drukproef welke je kunt goedkeuren. Beschik je niet over de mogelijkheden om een label te ontwerpen? Onze grafische afdeling helpt je hier graag bij. Op basis van jouw wensen, logo en/of huisstijl maken wij een prachtig label.

Het cilindrisch verfblik kan op diverse manieren ingezet worden. De verfblikken worden voor meer doeleinden gebruikt dan alleen verf. Meer dan eens wordt het blik ingezet als een promotioneel product, gevuld met iets lekkers en met een mooi ontwerp van het label. Maar wij zien steeds meer creatieve ideeën.

Wij leveren het cilindrisch verfblik per omdoos van 36 stuks; de minimale afname is daarom 36 stuks.

Verfblik - 250ml

Specificaties

Afmetingen Ø 73 x 76 mm
Gewicht 36 gram
Inhoud 250 ml

Downloads

Verfblik - 250ml

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Verfblik - 250ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 250ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 250ml

Sample aanvragen