Een geschenkblik via de post versturen? Doe het met brievenbusblikken!

Een geschenkblik via de post versturen? Doe het met brievenbusblikken!

Wil je klanten of relaties verrassen met een geschenk op de deurmat? Dat kan ook met mooie blikken met personalisatie. We hebben een nieuwe categorie blikken opgezet; de Brievenbusblikken! Deze blikken passen allemaal mooi door de brievenbus en kunnen allemaal voorzien worden van eigen bedrukking of leuke sticker naar eigen ontwerp. Daarnaast kunnen we de blikken ook vullen met iets leuks en/of lekkers.

Brievenbusblikken met bedrukking

We hebben brievenbussen in allerlei soorten, maten en vormen. Je hebt de keuze uit een enorm aanbod; kies bijvoorbeeld tussen ronde blikken met schroefdekseltje, enveloppeblikken met venster of rechthoekige blikken met dekselbedrukking. Bekijk het hele aanbod Brievenbusblikken » Al onze Brievenbusblikken kunnen voorzien worden van personalisering, elk blik op zijn eigen unieke manier. Het ene blik kan voorzien worden van een mooie bedrukking op het deksel en het andere brievenbusblik krijgt een sticker op het deksel naar eigen ontwerp. De ontwerpen voor de bedrukking of op de sticker kan je bovendien altijd naar eigen hand zetten. Zo creëer je gemakkelijk je eigen blikvanger! Maak zelf een mooi ontwerp met eigen logo of besteedt het ontwerpen uit onze zeer ervaren grafische afdeling.

Laat je blik vullen

Een blik weggeven met bedrukking en sticker ziet er al heel erg gaaf uit, maar dit geschenkblik kan je helemaal af maken met een leuke en betekenisvolle vulling. Zit je in de autobranche, dan is het bijvoorbeeld leuk om het blikje te vullen met heerlijke autodrop. Zo vullen we voor klanten vaak blikken met snoep, koek of iets anders dat op een leuke manier aansluit bij de branche of de organisatie. Voor sommige blikken is het ook mogelijk om een eigen kaart in het blikje te laten stoppen. Zo kan je ook nog een mooi ontworpen kaart weggeven met een mooi bericht erop.

Verzending met adressenbestand

Wanneer er brievenbusblikken besteld worden is het vaak zo dat deze naar verschillende adressen verstuurd moeten worden. Deze moeite nemen we al te graag van je weg. Je hoeft alleen een adressenbestand aan te leveren en wij doen de rest voor je. We zorgen er voor dat alle blikken snel op elk adres aankomen! Neem hiervoor even contact met ons op, via de telefoon of mail.

Brievenbusgeschenken via de post; Voorbeelden

Om je een wat beter idee te geven van de mogelijkheden geven we je een paar leuke voorbeelden. Deze brievenbusblikken zijn in het verleden door bedrijven ingezet als geschenkblik.

Brievenbusblik met chocoladesleutel voor RabobankPromotioneel blik

De Rabobank wilde een geschenkblik dat goed aansloot bij een bijeenkomst die ze organiseerden. Ze wilden een blik geschenk geven en samen hebben we een prachtig Brievenbusblik gekozen met het logo van Rabobank erop. In het blik wordt een mooie chocolade sleutel gestopt. De bijbehorende boodschap; ''Toegevoegde waarde is de sleutel''.

Bedrukte pennenblikken voor Ingenico en NHLPennenblik met bedrukking

Voor 2 verschillende bedrijven, Ingenico en NHL, mochten we een persoonlijk bedrukt pennenblik maken. Deze blikken werden vervolgens ingezet om hun medewerkers te bedanken. Op het pennenblik kwam een mooie bedrukking naar eigen ontwerp.

A5 blikken met full colour bedrukkingA5 blikken met bedrukking

We kregen van 2 klanten een vergelijkbare opdracht, van Dubbeldamschade en voor de June Conference. Beide klanten kozen voor het A5 blik en deze werd vervolgens bedrukt met een mooi logo op het deksel.

Andere soorten Geschenkblikken weggeven

Wil je een mooi blik weggeven als geschenk met mooie vulling en bedrukking/personalisatie? Dat kan ook op een andere manier dan met brievenbusblikken. We hebben door de jaren heen een gigantisch assortiment opgebouwd aan blikken. Elk blik kan voorzien worden van mooie personalisatie en elk blik kunnen we op een leuke manier voor je vullen. Zo vind je in ons gehele assortiment bijvoorbeeld verschillende soorten Koekblikken, Theeblikken, Verfblikken en nog veel meer.