De 5 leukste bedrukte pepermuntblikjes van 2017

De 5 leukste bedrukte pepermuntblikjes van 2017

Denk je aan bedrukte pepermuntblikjes dan denk je al snel aan blikjes met een klik-klak deksel. Echter zijn er nog diverse andere blikken die kunnen dienen als pepermuntblikje. We noemen naast het klassieke klik-klak blikje nog 4 andere uniekere blikken:

1. Klik-klak blikje

Het klik-klak blikje, gevuld met mintjes, is een bekende giveaway op beurzen, evenementen en open dagen. De klik-klak blikjes zijn verkrijgbaar in 2 formaten: met een doorsnee van 45mm en 65 mm. De klik-klak blikjes kunnen al bij een laag aantal worden gepersonaliseerd met een full colour bedrukte sticker op het deksel. Genoeg ruimte voor een logo en contactgegevens.  Bij grotere aantallen kunnen de blikjes worden voorzien van een directe dekselbedrukking.

Lees hier meer over het klik-klak pepermuntblikje

2. Aluminium blikje met schroefdeksel

Op Blikken.nl vind je een uitgebreid assortiment aan aluminium blikjes met schroefdeksel. De kleinste variant van de serie, met een doorsnee van 48 mm, is goed in te zetten als pepermuntblikje. De schroefdeksel geeft het blikje een unieke uitstraling! Zeker wanneer je deze schroefdeksel laat bedrukken met een logo en korte tekst of contactgegevens.

Lees meer over het aluminium blikje >>

3. Snoepblikje met scharnierdeksel

Een leuke variant op het klik-klak blikje. Ongeveer van gelijke grote, maar dan rechthoekig. Dit snoepblikje heeft een scharnierdeksel, die direct bedrukt kan worden met een logo of andere eigen design. Een bedrukking is al mogelijk vanaf 48 stuks. Zoals de naam al zegt kan het snoepblikje gevuld worden met kleine snoepjes of pepermuntjes.

Lees hier meer over het snoepblikje met scharnierdeksel >>

4. Mini verfblik

Laat de inhoud een verassing zijn door een (mini) verfblikje in te zetten als pepermuntblikje. Dit verfblikje heeft een inhoud van 50 ml en is de kleinste uit onze serie verfblikken. Het verfblikje is te voorzien van een sticker op de deksel en/of de romp van het blikje. Laat je creativiteit de vrije loop!

Lees hier meer over het mini verfblik >>

5. Blik met pepermunt

Bedrukte pepermuntblikjes worden niet alleen ingezet als giveaway. Een blik pepermunt kan ook een mooi relatiegeschenk zijn. Zeker wanneer je er een originele boodschap aan koppelt: "Een frisse blik op..."  Hieronder een aantal klantcases om je te inspireren.

bedrukte pepermuntblikjesbedrukte pepermuntblikjesFrisse blikbedrukte pepermuntblikjes

Bedrukte pepermuntblikjes komen in diverse vormen en formaten. Allemaal voorzien van een personalisering: door middel van een directe bedrukking, sticker of label. Gevuld met kleine mintjes, pepermuntjes of andere (frisse) snoepjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! We helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke pepermuntblikjes.