Klik-klak blikje - Ø 65 mm

Blikje met unieke klik-klak sluiting. Naar wens gevuld met mintjes.

  • Basisprijs per stuk0.72
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een blikken giveaway, om uit te delen op een beurs of evenement. Of als toevoeging aan een postmailing. De mogelijkheden met het klik-klak blikje zijn eindeloos. 

Het klik-klak blikje wordt, zoals de naam al zegt, gesloten met een kliksysteem. Het dekseltje vouwt zich als het ware om de romp van het blikje heen. Het klik-klak blikje is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. 

De blikjes worden standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Denk aan kleine mintjes of zuurtjes, maar ook een klein kweeksetje past in het klik-klak blikje. Een kweeksetje voor een klavertje vier of vergeet-me-nietjes bijvoorbeeld. 

Klik-klak blikje als promo item

Het is niet alleen leuk om het klik-klak blikje uit te delen op een beurs of evenement. Je kunt de blikjes ook presenteren op de toonbank of in spreekkamers. Zo laat je klanten, bezoekers en gasten niet met lege handen naar huis gaan. Of voeg een blikje mintjes toe aan een postmailing: "een frisse blik op..." Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke giveaway of postmailing. 

Verpakking: wij leveren de klik-klak blikjes per omdoos van 48 stuks. Een bestelling dient dus 48 stuks of een meervoud daarvan te zijn.

Klik-klak blikje met bedrukking en vulling

Soortgelijke blikjes zijn ook verkrijgbaar met een 1-4 kleuren dekselbedrukking en mintjes vulling. In ca. 23 verschillende kleuren blik! Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

0.0000

Afmetingen: Ø 65 x H 21 mm
Gewicht:Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen


Aanbevolen producten