• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Snoepblikje - scharnierdeksel

Basisprijs per stuk € 0,85 € 1,03 incl. BTW

Snoepblikje, naar wens gevuld met mintjes. Voorzien van een directe bedrukking op het scharnierdeksel (full colour). 

Snoepblikje - scharnierdeksel

Snoepblik bedrukken? Bedrukte snoepblikjes, FC bedrukking

Snoepblikje met scharnierdeksel. Het perfecte formaat blikje om als giveaway uit te delen op een evenement of beurs. Het scharnierblikje bedrukken wij met een full colour print op het deksel.

Het snoepblikje heeft de volgende afmeting: L 60 x B 48 x H 19 mm en is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het deksel van het blikje zit bevestigd met een scharnier. 

Snoepblikje met logo bedrukking

Het deksel van het snoepblikje voorzien wij van een directe bedrukking, in full colour of een embossing. Een mooie plek voor het bedrijfslogo, een korte boodschap of kleine afbeelding. Het te bedrukken oppervlak is 45 x 35 mm. 

Wil je enkel het logo bedrukt hebben? Voeg het logo (in vector) toe bij het plaatsen van de bestelling. Een tekst, zoals een slogan, telefoonnummer of (e-mail)adres toevoegen? Geef deze wensen aan in bovenstaande opties. 

Uiteraard kunnen wij ook voor jou een ontwerp voor de bedrukking maken. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaat ons creatieve team ermee aan de slag.

Snoepblikje als giveaway

Laat klanten en bezoekers op een beurs of evenement niet met lege handen gaan. Schenk hen een snoepblikje. Naar wens gevuld met kleine mintjes of zuurtjes. Het blikje is klein en past gemakkelijk in een broek- of binnenzak. Zo zorg jij ervoor dat de ontvanger op een later moment nog eens aan jouw merk, product of dienst denkt.

Laat naast het logo ook een telefoonnummer of e-mailadres achter op het blikje, dan heeft jouw potentiële dit direct bij de hand! Zo kan een simpel snoepblikje voor vele nieuwe contacten zorgen!

De snoepblikjes worden standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling: mintjes, zuurtjes of wat anders: een kweeksetje voor geluksklavers of vergeet-me-nietjes bijvoorbeeld. 

Snoepblikje - scharnierdeksel

Specificaties

Afmetingen L 60 x B 48 x H 19 mm

Downloads

Snoepblikje - scharnierdeksel

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blikje van een bedrukking voorzien.

Downloads

Snoepblikje - scharnierdeksel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Snoepblikje - scharnierdeksel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Snoepblikje - scharnierdeksel

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
48 € 0,85 (€ 1,03 incl. BTW)
96 € 0,81 (€ 0,98 incl. BTW)
288 € 0,77 (€ 0,93 incl. BTW)
480 € 0,73 (€ 0,88 incl. BTW)
1200 € 0,69 (€ 0,83 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!