Cilindrisch verfblik - 50ml

Basisprijs per stuk € 0,65

Klein cilindrisch verfblik met 50 ml inhoudsmaat. Naar wens voorzien van een vulling: mintjes of snoepjes.

Cilindrisch verfblik - 50ml

Cilindrisch verfblik (50ml), met wikkel in eigen stijl

Klein cilindrisch verfblik, inhoudsmaat 50 ml. Klein verfblikje, leuk als giveaway gevuld met mintjes of snoepjes. Om uit te delen op een beurs of evenement. 

Het kleine cilindrische verfblik (50 ml) heeft de volgende afmeting: H 41 x Ø 45 mm. Het verfblik is aan zowel de binnen als buitenzijde zilver gekleurd. De binnenzijde van het blik bevat een speciale coating, wat het blikje geschikt maakt voor het verpakken van vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. Wanneer wij de blikken leeg leveren, leveren wij de deksels los. 

Verfblik met vulling

Het cilindrisch verfblik leveren wij standaard leeg, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Wil je het verfblikje inzetten als giveaway? Laat het blik dan vullen met mintjes of snoepjes. Wij leveren de verfblikjes kant-en-klaar, dan kun je direct gaan uitdelen! Vraag voor een verfblik met vulling even een offerte aan. 

Cilindrisch verfblik - 50ml

Specificaties

Afmetingen Ø 45 x H 41 mm
Gewicht 26 gram
Inhoud 50 ml
Cilindrisch verfblik - 50ml

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Cilindrisch verfblik - 50ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Cilindrisch verfblik - 50ml

Sample aanvragen