Hoe kan je blikken bedrukken en personaliseren?

Hoe kan je blikken bedrukken en personaliseren?

Blikken zijn enorm veelzijdige producten. Blik is een duurzaam product en is in te zetten op veel verschillende aangelegenheden, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of cadeau voor bezoekers. Daarnaast zijn blikken ook verschillende manieren te personaliseren, bijvoorbeeld met een label, dekselbedrukking, all-over bedrukking of embossing. Alle mogelijkheden die jij hebt om blikken te personaliseren en bedrukken leggen we je hieronder uit per oppervlakte. Zo zie je direct wat de mogelijkheden zijn voor het deksel, de romp of het gehele blik.

Welke blikken kan je laten bedrukken?

Op blikken.nl kan een divers aanbod blikken bestellen, van koekblikken, tot verfblikken, tot conservenblikjes en nog veel meer. We hebben ons assortiment zo gekozen dat er een altijd een blik is dat aansluit bij jouw wensen. Maar ook selecteren we onze blikken op kwaliteit en op de mogelijkheid tot bedrukking en personalisering. Je kunt dus kiezen voor het bedrukken van verfblikken met jouw eigen logo en custom design of ga voor een van onze andere blikken! Kortom, elk blik dat je in onze brede shop ziet staan kan voorzien worden van een bedrukken of eigen label.

Bedrukking op het deksel

Deksel bedrukken blik

Voor veel blikken, denk aan koekblikken of rechthoekige blikken, is het deksel oppervlakte dat het eerst gezien wordt. Voor die blikken wil je een aantrekkelijk en passende bedrukking op het deksel laten plaatsen. Gelukkig heb je voor een bedrukking op het deksel verschillende mogelijkheden en kan je er een totaal eigen draai geven.

De dekselbedrukking hoeft niet over het gehele deksel. We bieden 3 verschillende bedrukkingsgroottes aan, A, B en C. Zo heb je zelf in de hand hoe jouw blik eruit komt te zien!

Rechtstreekse bedrukking

Op platte oppervlakken van een deksel kan je een rechtstreekse dekselbedrukking laten plaatsen. Dit is een haarscherpe digitale bedrukking en is volledig in kleur, opgebouwd in CMYK.

Met deze rechtstreekse dekselbedrukking kan je dus elk gewenst ontwerp op het deksel laten drukken in welke kleur dan ook. Je hoeft geen rekening te houden met meerprijzen voor verschillende kleuren maar je betaalt voor elk ontwerp dezelfde prijs, afhankelijk van de grootte van het te bedrukken oppervlakte.


Tampondruk

Blikken bedrukken

Niet elk blik heeft een volledig plat deksel. Een deksel met een bolling of niet volledig vlak oppervlak kan je dan niet voorzien van een rechtstreekse bedrukking. Toch kan je een deksel met bolling voorzien van prachtige bedrukking door gebruik te maken van een tampondruk.

Bij de tampondruk wordt een soort stempel gebruikt om een ontwerp op jouw blik te zetten. In tegenstelling tot de rechtstreekse bedrukking kan je hier maar 1 of 2 kleuren gebruiken. Toch kan je met deze enigzins gelimiteerde bedrukking qua kleurenc0mbinaties prachtige ontwerpen en logo's op het deksel laten zien!


Zeefdruk

Een alternatief voor de tampondruk is de zeefdruk. Ook bij deze vorm van bedrukking geldt dat je het deksel maar van maximaal 2 kleuren kan voorzien. De zeefdruk werkt met een raamwerk die de inkt op het blik aanbrengt. Jouw unieke ontwerp wordt in het raamwerk opengewerkt, waardoor het daar de print doorlaat en op het blik wordt aangebracht.


EmbossingING embossing

Het deksel van een blik kan je ook personaliseren zonder dat hier een bedrukking bij komt kijken? Hoe dan ...

Dit doe je met een embossing. Bij een embossing wordt je logo letterlijk in het deksel gedrukt. Er wordt eerst een mal van je logo gemaakt en deze wordt gebruikt om in elk deksel een prachtige embossing te drukken. Bij een embossing betaal je eenmalig voor het maken van de mal maar deze wordt vervolgens bewaard en bij vervolgbestellingen hoef je deze kosten niet meer te maken!

Persoonlijk label om het blik

Verfblik energiedirect psv

Hogere blikken hebben een grote romp. Dit grote oppervlakte is ideaal om te voorzien van een label. Wanneer deze blikken opgestapeld worden is namelijk de romp het enige dat zichtbaar is van het blik.

Daarom kan je er altijd voor kiezen om bij deze blikken een geheel eigen en unieke label om de romp te plaatsen. Een label is gemaakt van speciaal papier dat lang mooi blijft en kan bedrukt worden in elke kleur die jij wilt. Maak zelf een ontwerp voor het label met jouw logo, huisstijl en tekst en wij zorgen dat dit ontwerp goed tot zijn recht komt om de romp van het blik!

All-over bedrukte blikken

All over bedrukte busblikken

Op zoek naar een extra speciaal blik? Dan is één van onze all-over bedrukte blikken misschien wel echt wat voor jou. Deze blikken zijn over het gehele buiten oppervlakte bedrukt. Je kunt dus het gehele blik de huisstijl van je bedrijf of organisatie meegeven. Deze vorm van bedrukken maakt het blik een onweerstaanbaar geschenk dat zeker niet snel vergeten zal worden. Het blik dient als uitstekend en langdurig visitekaartje van je onderneming.

Een uniek blik voor iedereen

Je kunt voor de dekselbedrukking, embossing, het label of een all-over bedrukking zelf een ontwerp maken en deze naar ons opsturen. Wij controleren dan het ontwerp voor je en perfectioneren waar nodig. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om onze grafische afdeling in te schakelen. Ze zijn enorm creatief en zetten zich volledig voor je in. Zo is het dus altijd mogelijk een prachtig uniek ontwerp te krijgen, geheel naar wens!

Bedrukt blik met gewenste vulling

Stroopwafelblik als beschuitblikBen je op zoek naar een geschenk of giveaway voor klanten, bezoekers, personeel of zakelijke relaties? Dan wil je dat het blik er natuurlijk fantastisch uitziet met persoonlijke bedrukking, maar ook moet het blik gevuld worden met een lekker en passend product. Dit kan van alles zijn, iets lekkers of een product dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en branche.

De bedrukte blikken vullen hoef je natuurlijk echt niet zelf te doen! Ook dit nemen we graag uit je handen, zo hoef jij voor het perfecte blik zo min mogelijk inspanning te leveren. Neem even contact met ons op en bespreek je wensen of beschrijf deze in je offerte aanvraag. We gaan er vervolgens alles aan doen om het blik te vullen met het door jouw gewenste product.