Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Maatwerk blikken

Op zoek naar een (geschenk)blik dat perfect aansluit bij de huisstijl van de organisatie, campagne of actie? Dan is een blik om maat de oplossing. Wij maatwerk blikken in een eigen vorm en formaat. Zo produceren wij blikken aan de hand van een gewenste vulling of op basis van een vorm. Een populaire vorm is het vrachtwagen of busblik: een blikken look-a-like van jullie bedrijfsvrachtwagen of (bestel)bus.

De maatwerk blikken worden tevens all-over bedrukt met een eigen ontwerp print, in full colour. Zo zorgen wij dat het blik volledig aansluit bij de (huis)stijl.

Blik is een sterk, duurzaam materiaal. Een blikken (geschenk)verpakking heeft dan ook een lange bewaarwaarde en wordt veelal door de ontvanger nog lang gebruikt. Zo kan een blik na ontvangst dienen als snoepblik, koekblik of voorraadblik.

 • 5 producten

 • Dienblad

  Dienblad

  Vanaf € 15,99 € 19,35 incl. BTW
  Minimale afname: 500
  H 40mm Ø 320mm
 • All-over bedrukt koekblik

  All-over bedrukt koekblik

  Vanaf € 11,25 € 13,61 incl. BTW
  Minimale afname: 2000
  H 50mm Ø 195mm
 • All-over bedrukt busblik

  All-over bedrukt busblik

  Vanaf € 7,95 € 9,62 incl. BTW
  Minimale afname: 2000
  L 195mm B 195mm H 65mm
 • All over bedrukt vrachtwagenblik

  All over bedrukt vrachtwagenblik

  Vanaf € 13,45 € 16,27 incl. BTW
  Minimale afname: 2000
  L 280mm B 122mm H 98mm
 • All-over bedrukt stroopwafelblik

  All-over bedrukt stroopwafelblik

  Vanaf € 5,28 € 6,39 incl. BTW
  Minimale afname: 1000
  H 110mm Ø 108mm

Private label blikken

Bovenstaande blikken zijn onze populaire maatwerk blikken. Deze blikken dienen als basis voor jouw maatwerk blik en kunnen wij naar wens aanpassen. Uiteraard bedrukken wij deze blikken volledig met jouw eigen ontwerp. Naar wens kunnen wij ook het formaat blik laten afwijken. 

Op zoek naar een stroopwafel- of koekblik in eigen huisstijl? Bekijk ze in onze webshop. Voor andere vormen en formaten kun je altijd contact met ons opnemen! Zo kunnen wij op basis van jouw wensen, de mogelijkheden bespreken en een passende offerte uitwerken. In de offerte nemen wij een indicatie van de levertijd en kosten op. 

Eigen ontwerp bedrukking

Alle maatwerk blikken voorzien wij van een all-over full colour bedrukking. Het ontwerp voor deze bedrukking kun je zelf aanleveren. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Dan staat ons creatieve team voor je klaar. Zij maken aan de hand van jouw wensen en ideeën een ontwerp bedrukking.

Productie maatwerk blikken

Voordat de blikken definitief in product gaan, worden er monsters gemaakt. We gebruiken de monsters om de kwaliteit van het blik te controleren en te checken of de bedrukking klopt. Deze monsters beoordelen wij eerst en worden vervolgens ook naar de klant gestuurd. Pas na een akkoord op de monsters, gaan de maatwerk blikken in productie.

Het produceren van maatwerk blikken is al mogelijk vanaf 1.000 stuks (afhankelijk van formaat en vorm van de blikken).
De productietijd de blikken ligt tussen de 6 en 8 weken.

Private label blikken bestellen in kleine aantallen

Wij kunnen blikken al personanliseren vanaf het minimale bestelaantal. Deze blikken voorzien wij van een full colour bedrukt wikkel om de romp en/of een rechtstreekse bedrukking op het deksel. Deze manier van personaliseren is een goed alternatief voor het all-over bedrukt blik.

Deze blikken zijn verkrijgbaar in onze webshop. Op de productpagina vind je de mogelijkheden tot personaliseren, deze verschillen per blik.