Hoe kun je thee goed verpakken?

Hoe kun je thee goed verpakken?

De kwaliteit van de thee is natuurlijk erg belangrijk. Het is daarom aan te raden om de thee goed te bewaren. Maar hoe kun je thee goed verpakken? Dit kan door gebruik te maken van onze theeblikken die in verschillende soorten en maten beschikbaar zijn.

Waarom is het verpakken van thee belangrijk?

Thee kan je niet zo maar overal bewaren, als je aan de volledige kwaliteit van thee wilt voldoen moet je ervoor zorgen dat de thee goed verpakt en bewaard wordt. Aan het goed verpakken van thee zitten dan ook een aantal eisen. Wij hebben in ons assortiment theeblikken die voor losse thee of theezakjes gebruikt kunnen worden, die aan deze eisen voldoen. Zodoende behoudt de thee de geur en smaak waar je naar verlangt. Lees ook eens; ‘Wat zijn de eigenschappen van een goed theeblik’.

Hoe zorg je ervoor dat thee goed verpakt wordt?

Als je op zoek bent naar een oplossing voor het verpakken van thee, dan ben je bij ons op het juiste adres. De smaak en geur van thee vervaagt wanneer het veel in contact is met licht. Onze afsluitbare blikken zullen geen licht toe laten wat de kwaliteit van de thee ten goede komt. Wanneer er gekozen wordt voor één van de blikken met venster, zorg er dan voor dat deze op een donkere plek bewaard wordt. Daarnaast komt de thee in onze blikken niet in aanraking met vocht omdat deze goed afsluitbaar zijn.  Het verpakken van thee zal per theesoort gedaan moeten worden, wanneer het gaat over losse thee. Dit komt doordat de verschillende soorten losse thee niet samen in één blik verpakt moeten worden, omdat dit ervoor zorgt dat de geuren met elkaar in aanraking komen. Daarentegen kunnen theezakjes wel gezamenlijk in een blik. Deze theezakjes kunnen dan in theeblikken van 4 tot 6 vakken verpakt worden. Lees ook eens; ‘Thee in blik, ga je voor kleine blikjes of grote bewaarblikkentheeblikken  

Kan ik deze theeblikken ook laten bedrukken?

Dat kan zeker! Onze theeblikken kunnen worden bedrukt met een tekst, logo of een geheel eigen ontwerp. Dit is natuurlijk ideaal om te gebruiken als promotiemateriaal, geschenk of om je eigen product te verpakken. Doordat we verschillende theeblikken in ons assortiment hebben, hebben wij voor bijna ieders wil wel de oplossing. Let er echter wel op dat niet ieder blik dezelfde bedrukkingsmogelijkheden heeft. Kijk dus goed rond op de website en kies het blik dat bij je past!

Advies nodig?

Heb je vragen over welke personalisatiemogelijkheden er zijn of advies nodig over hoe je deze theeblikken kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je met het bereiken van je doel!