Koffieblikken bedrukken met private label? Oplossingen voor kleine en grote aantallen

Koffieblikken bedrukken met private label? Oplossingen voor kleine en grote aantallen

Koffieblikken met een eigen label, bedrukking of embossing zijn voor meerdere doeleinden in te zetten. Je kunt bijvoorbeeld een koffieblik met private label inzetten als verpakking van jouw product of zelfs als geschenk- of relatieblik. Toch krijgen we bijna dagelijks de vraag hoe het precies zit, hoe je een blik kan laten ontwerpen en vanaf hoeveel stuks een personalisatie mogelijk is (en er kan vaak veel meer dan je denkt!). Om dit allemaal duidelijk te maken leggen we je uit hoe een koffieblik met private label precies in zijn werk gaat.

Label en dekselbedrukking vanaf weinig stuks

Vaak wordt aangenomen dat een gepersonaliseerd blik te bestellen is, mits je een groot aantal besteld. Dit is helemaal niet het geval. Op Blikken.nl zijn alle blikken, dus ook koffieblikken, te personaliseren vanaf een laag aantal. Je kunt bijvoorbeeld al één van onze koffieblikken laten personaliseren vanaf 36 stuks en de andere koffieblikken vanaf 48 stuks! Kortom, je kunt een koffieblik altijd laten personaliseren, met een private label, ontworpen dekselbedrukking of sticker.

All-over bedrukt koffieblik

Je kunt blikken ook all-over laten bedrukking, dit wil zeggen dat er over het gehele blik in kleur bedrukt wordt. Dit is de meest premium bedrukking en ziet er altijd enorm gaaf uit. Deze optie is wat lastiger te maken en is ook de enige optie waarbij je een hoger aantal stuks moet bestellen om deze gave bedrukking mogelijk te maken. Wil je een all-over bedrukking, vraag dan een offerte aan en stel je vraag aan ons! We helpen je graag in de zoektocht naar het perfect blik en er is altijd een oplossing op handen!

Ontwerphulp van specialisten

De keuze gemaakt om een blik te laten bedrukken als geschenkblik of als verpakking van een eigen product? Dan is het nu tijd om na te gaan denken over het ontwerp voor de bedrukking. Dit ontwerp kan je zelf aanleveren, download de werktekening en ga aan de slag! Toch komt het vaak voor dat een bedrijf of organisatie geen tijd of mogelijkheid heeft om zelf een ontwerp te laten maken. Ook in dit geval is het mogelijk een prachtig gepersonaliseerd blik te verkrijgen. In dat geval kan je onze ervaren grafische afdeling inschakelen. Ze maken dan, geheel naar jouw wensen, een passend ontwerp voor jouw blik.

Vragen over mogelijkheden?

Mocht je vragen hebben over een blik, bedrukking of heb je wat hulp nodig voor het vinden van het perfecte blik? Wees dan niet bang om hulp te vragen! Neem contact met ons op en dan helpen wij je met het vinden van het perfecte blik voor jouw bedrijf of organisatie. Onze te bedrukken aanraders: Koffieblik met vensterKoffieblik met beugelKoffieblik rond