Rond blik type 6

Rond, hoog blik (type 6) met wikkel en dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

* Verplichte velden

 • Basisprijs per stuk2.88
 • Meerprijs optie(s)-
 • Instelkosten -
 • Totaal-
 • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Dit ronde blik is de hoogste uit de serie van ronde blikken. Dit blik heeft het perfecte formaat voor het verpakken van koffiepads en spaghetti. Geef jouw producten een luxe uitstraling met een blikkenverpakking of gebruik het blik als voorraadblik.

Het ronde blik type 6 is verkrijgbaar in wit en zilver en heeft de volgende afmeting: H 213 x Ø 72 mm. Dit blik is de hoogste uit de serie van 5 ronde blikken (type 1 t/m 10).

Blik type 6 personaliseren

Dit ronde blik kun je op twee manieren personaliseren: met een directe deksel bedrukking of een wikkel om de romp. Kies één of beide opties. 

 • Wikkel om romp: volledig in full colour bedrukt
 • Dekselbedrukking (full colour) in 3 formaten: optie A, B en C.
  Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het deksel.
  Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Je hebt de mogelijkheid om voor beide opties een eigen ontwerp aan te leveren. Download de werktekeningen en gebruik deze om jouw ontwerpen in op te maken. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaat ons creatieve team voor jou aan de slag. 

Blik met vulling

Al onze blikken leveren wij standaard zonder vulling. Zo heb jij de mogelijkheid om het blik voor welk doeleinde dan ook in te zetten. Van voorraadblik voor in de keuken tot geschenkblik als toevoeging aan een cadeaupakket bijvoorbeeld. Personaliseer het blik met een wikkel en dekselbedrukking, opgemaakt in de stijl van jouw productlijn. 

Naar wens kunnen wij de blikken ook voorzien van een vulling. Denk aan Fortune Cookies of Celebrations. Jij hebt de keuze! Geef je wensen met betrekking tot de vulling aan ons door. Dit kun je het beste doen door een offerte op te vragen. 

Verpakking: Wij vepakken het rond blik type 6 per omdoos van 25 stuks; de minimale afname is 50 stuks. Een bestelling dient dus 50 stuks of in een meervoud van 25 stuks te zijn. 

0.0000

Afmetingen: H 213 x Ø 72 mm
Gewicht:

pdf Label blik type 6 (280.35 KB) Download
pdf Blik rond type 1/2/3/6 - 62 mm (541.01 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Label blik type 6 (280.35 KB) Download pdf Blik rond type 1/2/3/6 - 62 mm (541.01 KB) Download

Aanbevolen producten