• Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Rond blik type 6

Basisprijs per stuk € 3,17 € 3,84 incl. BTW

Rond, hoog blik (type 6) met wikkel en dekselbedrukking naar eigen ontwerp. 

Rond blik type 6

Rond, hoog blik type 6 - opgemaakt in eigen huisstijl

Dit ronde blik is de hoogste uit de serie van ronde blikken. Dit blik heeft het perfecte formaat voor het verpakken van koffiepads en spaghetti. Geef jouw producten een luxe uitstraling met een blikkenverpakking of gebruik het blik als voorraadblik.

Het ronde blik type 6 is verkrijgbaar in wit en zilver en heeft de volgende afmeting: H 210 x Ø 75 mm. Dit blik is de hoogste uit de serie van 5 ronde blikken (type 1 t/m 10).

Blik type 6 personaliseren

Dit ronde blik kun je op twee manieren personaliseren: met een directe deksel bedrukking of een wikkel om de romp. Kies één of beide opties. 

 • Wikkel om romp: volledig in full colour bedrukt
 • Dekselbedrukking (full colour) in 3 formaten: optie A, B en C.
  Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het deksel.
  Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!
  Embossing: Een logo op het deksel door middel van embossing.

Je hebt de mogelijkheid om voor beide opties een eigen ontwerp aan te leveren. Download de werktekeningen en gebruik deze om jouw ontwerpen in op te maken. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaat ons creatieve team voor jou aan de slag. 

Blik met vulling

Al onze blikken leveren wij standaard zonder vulling. Zo heb jij de mogelijkheid om het blik voor welk doeleinde dan ook in te zetten. Van voorraadblik voor in de keuken tot geschenkblik als toevoeging aan een cadeaupakket bijvoorbeeld. Personaliseer het blik met een wikkel en dekselbedrukking, opgemaakt in de stijl van jouw productlijn. 

Naar wens kunnen wij de blikken ook voorzien van een vulling. Denk aan Fortune Cookies of Celebrations. Jij hebt de keuze! Geef je wensen met betrekking tot de vulling aan ons door. Dit kun je het beste doen door een offerte op te vragen. 

Rond blik type 6

Specificaties

Afmetingen H 210 x Ø 75mm

Downloads

Rond blik type 6

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Rond blik type 6

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond blik type 6

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond blik type 6

Sample aanvragen