• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Koffieblik met beugel

Basisprijs per stuk € 4,90 € 5,93 incl. BTW

Hoog koffieblik met zwarte deksel en beugelsluiting. Geschikt om producten luchtdicht in te verpakken. Personaliseer dit koffieblik door een eigen ontwerp sticker toe te voegen aan één of beide zijden. Het blik all-over bedrukken? Vraag hier een offerte voor aan. 

Koffieblik met beugel

Meer over het hoge koffieblik met beugelsluiting

Hoog voorraad- of koffieblik met zwarte deksel. Door de beugelsluiting kun je met dit blik je producten luchtdicht verpakken. Een handig, maar zeker ook stijlvol blik dat in elke (bedrijfs)keuken mooi zal staan!

Het koffieblik met beugel is standaard verkrijgbaar in de kleur zilver. Daarnaast is het koffieblik ook verkrijgbaar met diverse bedrukking. Deze blikken zitten niet standaard in ons assortiment, vraag hiervoor even een offerte aan. Het koffieblik heeft de volgende afmeting: L117 x B78 x H197 mm en een inhoud van ca. 500 gram.

Koffieblik met bedrukking in eigen huisstijl

Het koffieblik met beugel kunnen wij voorzien van een personalisering, door middel van een sticker op de romp van het blik. De sticker is rechthoekig (150 x 90 mm) en overlapt vrijwel de volledige voorzijde van het blik. In bovenstaande opties kun je kiezen uit een sticker op de voorzijde van het blik of een sticker aan beide zijden.

De sticker kun je volledig naar wens vormgeven! Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Laat een unieke boodschap achter op het blik en maak het geheel op in bedrijfseigen huisstijl. "Een mooie samenwerking begint met goede koffie!" bijvoorbeeld. Een relatiegeschenk met een lange bewaarwaarde, zo wordt jouw bedrijf niet zomaar vergeten!

Het koffieblik gebruiken als productverpakking voor jouw koffie? Dat kan! Maak de stickers dan op in een stijl die past bij jouw product. Gebruik de extra sticker op de achterzijde voor de ingrediëntenlijst e.d.

Hulp nodig? Wij helpen je graag met het ontwerpen van de stickers voor op jouw koffieblik. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp.

Koffieblik met beugel

Specificaties

Afmetingen 117 x 78 x 197 mm

Downloads

Koffieblik met beugel

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van een sticker op de zijkant.
Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Koffieblik met beugel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffieblik met beugel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Koffieblik met beugel

Sample aanvragen