Koffieblik met beugel

Hoog koffieblik met zwarte deksel en beugelsluiting. Geschikt om producten luchtdicht in te verpakken.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk3.3
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Hoog voorraad- of koffieblik met zwarte deksel. Door de beugelsluiting kun je met dit blik je producten luchtdicht verpakken. Een handig, maar zeker ook stijlvol blik dat in elke (bedrijfs)keuken mooi zal staan!

Het koffieblik met beugel is standaard verkrijgbaar in de kleur zilver. Daarnaast is het koffieblik ook verkrijgbaar met diverse bedrukking. Deze blikken zitten niet standaard in ons assortiment, vraag hiervoor even een offerte aan. Het koffieblik heeft de volgende afmeting: L117 x B78 x H197 mm en een inhoud van ca. 500 gram.

Koffieblik met bedrukking in eigen huisstijl

Het koffieblik met beugel kunnen wij voorzien van een personalisering, door middel van een sticker op de romp van het blik. De sticker is rechthoekig (150 x 90 mm) en overlapt vrijwel de volledige voorzijde van het blik. In bovenstaande opties kun je kiezen uit een sticker op de voorzijde van het blik of een sticker aan beide zijden.

De sticker kun je volledig naar wens vormgeven! Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Laat een unieke boodschap achter op het blik en maak het geheel op in bedrijfseigen huisstijl. "Een mooie samenwerking begint met goede koffie!" bijvoorbeeld. Een relatiegeschenk met een lange bewaarwaarde, zo wordt jouw bedrijf niet zomaar vergeten!

Het koffieblik gebruiken als productverpakking voor jouw koffie? Dat kan! Maak de stickers dan op in een stijl die past bij jouw product. Gebruik de extra sticker op de achterzijde voor de ingrediëntenlijst e.d.

Hulp nodig? Wij helpen je graag met het ontwerpen van de stickers voor op jouw koffieblik. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp.

Verpakking: per omdoos van 12 stuks, minimale afname is 36 stuks. Een bestelling dient dus 36 stuks of een meervoud daarvan per 12 te zijn.

0.0000

Afmetingen: 117 x 78 x 197 mm
Gewicht:

pdf Sticker koffieblik met beugel - 150 x 90 (640.6 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering:

Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van een sticker op de zijkant en/of deksel.
Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

pdf Sticker koffieblik met beugel - 150 x 90 (640.6 KB) Download

Aanbevolen producten