Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Koekblik bedrukken

Koekblik bedrukken met je logo, naam, een tekst of in geheel eigen huisstijl? Hiervoor bieden we je een hoop mogelijkheden. Hieronder vind je ons assortiment koekblikken, deze koekblikken kan je stuk voor stuk laten bedrukken met een eigen logo, tekst of ontwerp. Onze blikken lenen zich, dankzij de beschermende coating, bovendien enorm goed uit voor het bewaren van koekjes. Wanneer je een koekblik laat bedrukken geef je het blik een unieke uitstraling en grote bewaarwaarde. Wil je het blik eerst in de handen hebben gehad voordat je een bestelling plaatst? Vraag dan eerst een sample aan.

Bedruk je blikken

 • 1 product

 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Koekblikken met bedrukking bestellen

Alle koekblikken op blikken.nl kan je direct bestellen, met of zonder bedrukking. We zijn dé leverancier van unieke blikken van hoge kwaliteit in Nederland en België. Ons assortiment is met zorg opgebouwd en zo ingericht dat er altijd een blik is voor jou.

Vragen over onze koekblikken en de bedrukkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze blikken adviseurs. Ze helpen je graag verder.

Bedrukte koekblikken

Het deksel van onze koekblikken, ook wel bekend als koektrommels, kan je laten bedrukken met het ontwerp dat jij wilt. Het ontwerp kan je helemaal zelf maken of door onze grafische afdeling laten ontwerpen. De bedrukking van de koekblikken is altijd van hoge kwaliteit, blijft jarenlang goed, is haarscherp en altijd vulledig in kleur.

Een aantrekkelijke dekselbedrukking draagt enorm bij aan de waarde van het blik, de verpakking of het geschenkblik. Het deksel is vaak namelijk het eerste wat de ontvanger te zien krijgt. Laat daarom hier een prachtig en aantrekkelijk ontwerp op terugkomen in de huisstijl van je bedrijf of onderneming.

Een koekblik kan je laten bedrukken op de volgende manieren:

 • A - Een logo naar keuze op het deksel
 • B - Middelgrote bedrukking met ontwerp naar keuze
 • C - Gehele deksel bedrukt met ontwerp naar keuze
 • Embossing - Een logo wordt als reliëf in het deksel gedrukt

Koekblik bedrukken als verpakking of geschenkblik

Zoek je een goed verpakkingsmateriaal voor een eigen product of wil je klanten, collega’s, personeel en zakelijke relaties op een leuke manier verrassen? Bestel dan bedrukte koekblikken! Voor deze doeleinden, en nog vele anderen, lenen koekblikken zich enorm goed uit.

Wil je jouw bedrukte koekblik laten vullen met een leuk en lekker product dan aansluit bij je bedrijf of branche? Dat kan, neem even contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar de ideale vulling en regelen wij het voor je!

Op zoek naar een ander blik dat je kunt vullen met een product naar keuze? Kijk dan even naar ons voorraadblik assortiment.

Ontwerp koekblik bedrukking

Het deksel van de koekblikken wordt bedrukt, in kleur en haarscherp. Deze bedrukking blijft jarenlang mooi. Het ontwerp voor de dekselbedrukking kan je zelf maken, download hiervoor even de werktekening. Maar je hoeft het ontwerp niet zelf te maken, onze grafische afdeling staat namelijk voor je klaar.

Laat je wensen voor de dekselbedrukking aan ons weten en onze grafische afdeling maakt, dankzij jarenlange ervaring, een prachtig ontwerp op maat.