Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering
Koekblikken

Koekblikken

Wil je graag koekblikken kopen? Bij blikken.nl ben je aan het juiste adres! Je kunt bij ons je koekblik laten bedrukken met je logo of naam, of geheel in je eigen huisstijl. Bekijk ons veelzijdige assortiment koekblikken hieronder. Zit het door jou gewenste blik er nog niet tussen? Neem even contact op, want wij vinden altijd een blik dat bij jou past!

Koekblik toppers

 • 5 producten

 • Blik met strik 5 keer geluk

  Blik met strik 5 keer geluk

  Vanaf € 3,30 € 3,99 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Rond voorraadblik - hoog

  Rond voorraadblik - hoog

  Vanaf € 3,75 € 4,54 incl. BTW
  Minimale afname: 36
  H 178mm Ø 107mm
 • Rechthoekig blik - los deksel - klein

  Rechthoekig blik - los deksel - klein

  Vanaf € 3,15 € 3,81 incl. BTW
  Minimale afname: 10
  L 144mm B 120mm H 57mm
 • Rechthoekig blik met theepotjesprint - scharnierdeksel

  Rechthoekig blik met theepotjesprint - scharnierdeksel

  Vanaf € 3,55 € 4,30 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 190mm B 126mm H 70mm
 • Rechthoekig blik - los deksel - medium

  Rechthoekig blik - los deksel - medium

  Vanaf € 3,60 € 4,36 incl. BTW
  Minimale afname: 10
  L 217mm B 137mm H 62mm

Meer over koekblikken

In ons koekblik assortiment vind je uiteenlopende maten en vormen koekblikken, ook wel bekend als koektrommels. Rond en vierkant koekblikken, maar ook blikken met andere unieke vormen zijn zeer geschikt om koekjes, of ander lekkers, in te verpakken. Dankzij bedrukking of zelfs embossing kan je van elk koekblik gevuld met koek een geheel eigen en uniek product maken.

Koekblik met vulling

Het is mogelijk om de koekblikken te vullen met koek of een andere lekkernij. Wanneer je wilt dat wij de vulling van jouw koekblik verzorgen zijn hier natuurlijk mogelijkheden toe. Voorbeelden van vullingen voor onze koekblikken zijn chocolate chip cookies, roomboterkoekjes, mini stroopwafels of speciale taartjes. Heb je zelf een ander idee voor de vulling van de koekblikken? Vraag dan een offerte aan of neem even telefonisch contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Inzetmogelijkheden koekblikken

Onze koekblikken worden ingezet voor vele doeleinden. Ze zijn natuurlijk uitermate geschikt als luxe verpakking van jouw eigen koek of product. Maar een koekblik biedt je nog een hoop andere mogelijkheden, zeker wanneer je de blikken bedrukt in de stijl van je. Je kunt koekblikken inzetten als promotioneel artikel, relatiegeschenk, blikgeschenk of eindproduct.

Uiteenlopende soorten koekblikken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten koekblikken, zo hebben we vierkante maar ook rond koekblikken. Naast de vorm is er ook een groot verschil in de grootte van de blikken. Zo zijn er compacte hoge blikken, maar ook grote platte blikken. Naast de standaard vierkante- en ronde koekblikken hebben wij ook blikken in de vorm van een vrachtwagen, bestelauto, kerstboom of ster.

We hebben onze koekblikken alvast voor je in passende categoriën gezet. Deze vind je onder koekblikken of onder voorraadblikken. We hebben bijvoorbeeld hele categoriën voor je klaar gezet met stroopwafelblikken, beschuitblikken en nog veel meer... Genoeg keuzemogelijkheden dus!

Koekblikken laten bedrukken

Elk koekblik dat je bij ons kan kopen kan je laten bedrukken met een ontwerp, logo en/of tekst naar keuze. Ook kan je om meerdere koekblikken een mooi label laten passen met hierop een uniek eigen ontwerp. De opties die je hebt voor het personaliseren van je koekblik hangen af van het blik, deze vindt je duidelijk op de pagina van het koekblik.

Er zijn verschillende opties om de koekblikken te laten bedrukken. Deze opties voor de dekselbedrukking staan hieronder.

 • Dekselbedrukking optie A – logo op het deksel
 • Dekselbedrukking optie B – middelgrote bedrukking met eigen ontwerp, tekst en/of logo
 • Dekselbedrukking optie C – Volledig bedrukt deksel

Advies op maat

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je ideale koekblik of bij het ontwerp van de dekselbedrukking. Voor vragen kan je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze blikken adviseurs. Met onze kennis en ervaring in de blikken markt kunnen we je altijd voorzien van advies op maat!