Theeblik met venster - 4 vakken

Een stijlvol theeblik met een zilveren finish. Het blik bevat 4 vakken. We kunnen dit blik voor je personaliseren door middel van een sticker.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk4.4
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een mooi een stijlvol theeblik. Door het venster is te zien welke thee in dit blik bewaard wordt. Het is ook mogelijk om het deksel juist van een sticker te voorzien en het op deze wijze geheel eigen te maken. Hoe dan ook, een mooi bewaarblik dat door de ontvanger nog jaren op kantoor of in het huishouden gebruikt zal worden

Dit theeblik is rechthoekig en heeft een zilveren finish. Het deksel bevat een venster waardoor gekeken kan worden welke thee erin zitten. Dit is een scharnierdeksel.

Zoals zoveel van onze blikken kun je ook dit blik naar wens personaliseren. Dit wordt gedaan door middel van een label/sticker die op het deksel wordt geplaatst. Dit geeft een erg mooi effect. Het ontwerp van de sticker kun je helemaal zelf bepalen. Wij kunnen je ook ondersteunen met het ontwerp. Onze grafische afdeling kan op basis van jouw wensen een mooi ontwerp maken. Natuurlijk gaan wij alleen over tot productie als het ontwerp helemaal naar wens is.

Dit theeblik kan worden ingezet als promotioneel artikel, door er een eigen label op te laten plaatsen. Dit maakt het een erg mooi geschenk dat nog jarenlang door de ontvanger gebruikt zal worden. Hierdoor wordt jouw boodschap of naam ook nog jaren onder de aandacht gebracht.

Je kunt het 4-vaks theeblik bestellen vanaf 6 stuks.

0.0000

Afmetingen: 155 x 135 x 70 mm
Gewicht:Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.


Aanbevolen producten