Filter

Conservenblik rond

Op zoek naar ronde conservenblikken? Bekijk ons assortiment van conservenblikken met diverse ronde varianten. Zit jouw perfecte blik hier niet tussen? Neem gerust contact met onze adviseurs, zij helpen jou graag verder. Met een ruim netwerk, veel kennis van de producten, ervaring met blikken en enorm veel creativiteit kunnen wij je altijd van dienst zijn!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 5 producten

Hoog naar laag sorteren

Conservenblik rond

Conservenblikken kennen wij vooral in ronde vorm. Dat deze blikken vaak rond zijn heeft diverse redenen. Een belangrijke reden is dat een cilinder de sterkste vorm is. Hierdoor zijn de blikken ook goed stapelbaar. Daarnaast hebben ze geen hoeken, die iets gevoeliger zijn voor slijtage. Bij een aantal is het ook nog eens zo dat ronde blikken fijner in de hand liggen. Afhankelijk van het gebruik kan dat een voordeel zijn.  

Private label ronde blikken

We kunnen de ronde blikken voorzien van een eigen label. Je kunt dit label helemaal zelf vormgeven. Of je nu je bedrijfsnaam, logo, een tekst of een heel eigen design aanlevert, wij zorgen dat het full colour en strak op het label van het blik komt. Zo kun je zelf een eigen productlijn maken. Maar de conservenblikken kun je ook inzetten als origineel geschenk. We kunnen ze desgeenst voor je afvullen met een lekkere of leuke vulling. Vraag naar de mogelijkheden!