Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Conservenblik bedrukken

Wil je conservenblikken bestellen met bedrukking of met een eigen label? Op Blikken.nl is alles mogelijk! Neem een kijkje in ons assortiment conservenblikken. Elk blik heeft zijn eigen unieke bedrukkings- en personalisatiemogelijkheden. Zo kan je altijd een prachtig blik bestellen, geheel naar wens en volledig in de stijl van jouw bedrijf of organisatie.

 • 4 producten

 • Luxe conservenblik

  Luxe conservenblik

  Vanaf € 2,95 € 3,57 incl. BTW
  Minimale afname: 24
  H 110mm Ø 80mm
 • Luxe conservenblik klein

  Luxe conservenblik klein

  Vanaf € 1,80 € 2,18 incl. BTW
  Minimale afname: 24
  H 55mm Ø 80mm
 • Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

  Blik met treklip en afsluitbare onderzijde - Groot

  Vanaf € 2,15 € 2,60 incl. BTW
  Minimale afname: 30
  H 105mm Ø 73mm
 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Bedrukte conservenblikken als geschenk of verpakking

Conservenblikken kan je op diverse manieren inzetten. Veelal zien we dat onze bedrukte conservenblikken worden ingezet voor de volgende doeleinden.

Conservenblik als voor voedsel

Conservenblikken zijn ideaal voor het verpakken van voedsel. De blikken zijn, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, een duurzaam product. In conservenblikken kan je voedsel jarenlang bewaren zonder dat de smaak, geur en kleur aangetast wordt. Dit is in geen enkele andere verpakking mogelijk!

In conservenblikken kunnen eigenlijk alle soorten voedsel verpakt worden, van groente tot soep. Bedrijven kloppen dan ook dikwijls bij ons aan om bedrukte conservenblikken bij ons te bestellen en deze in te zetten als verpakking van een eigen product.

Promotie & geschenken

Blikken zijn altijd mooie relatiegeschenken, zeker met een unieke bedrukking of eigen label. Dat is voor conservenblikken niet anders. Een conservenblik met lekkere, leuke en passende vulling samen met een mooie bedrukking is een ideaal relatiegeschenk, mooie giveaway of sterk promotieartikel.

Bij een bedrukt conservenblik is namelijk direct door de bedrukking en het label duidelijk dat het blik van jou bedrijf afkomstig is en je kunt het blik laten vullen met welk product je maar wilt, zo krijgt je bedrijf een hoop positieve aandacht. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om van een conservenblik een sterk geschenkblik te maken.

Overige toepassingen

Naast de bovengenoemde toepassingen kun je de bedrukte conservenblikken natuurlijk op nog veel meer manieren inzetten. Zo was er een restaurant dat, in samenwerking met hun industriële sfeer, de bonnetjes in stoere conservenblikken aan de gasten presenteerde. Heb jij een leuk idee voor een toepassing van een blik? Neem gerust contact met onze blikken adviseurs op. We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden.

Bedrukkingsmogelijkheden conservenblikken

Onze conservenblikken zijn stuk voor stuk aan te passen naar wens. De mogelijkheden verschillen per conservenblik en deze zie je altijd duidelijk op de pagina van het blik.

Je kunt er voor kiezen de conservenblikken te bedrukken met een ontwerp naar keuze op het deksel. Deze bedrukking is altijd haarscherp en volledig in kleur. De dekselbedrukking bieden we aan in 3 formaten. Bij het kleinste formaat kan je een eigen logo op het deksel laten plaatsen en bij het grootste formaat laat je het gehele deksel bedrukken met een ontwerp en logo naar keuze.

Hiernaast kan je er ook voor kiezen het deksel van het conservenblik van een embossing te voorzien. Hierbij wordt een logo naar keuze letterlijk in het deksel gedrukt, dit geeft een heel gaaf effect!

We sturen altijd eerst een digitale proefdruk vooraf. Na goedkeuring van de proefdruk gaan we de blikken voor je produceren. Zo voorkomen we problemen en voldoen we altijd aan je verwachtingen!