Filter

Inzetmogelijkheden conservenblik

Bedrukte conservenblikken kunnen op enorm veel manieren ingezet worden. De blikken worden veelal ingezet voor de volgende toepassingen:

Verpakking voor voedsel

We zien vaak dat bedrukte conservenblikken worden ingezet als verpakking van voedsel. Denk hierbij aan bedrijven die hun product willen verpakken in een bedrukt conservenblik. Het voordeel van een conservenblik is namelijk dat je eigenlijk alle soorten voedsel in het blik kunt verpakken, van groente tot snoep. We zien dus een enorme variatie een vullingen en hier is een conservenblik natuurlijk enorm geschikt voor.

Promotie & geschenken

Wil je een promotionele actie ondernemen of een geschenk weggeven in een mooie en lang blijvende verpakking? Laat jouw geschenkje of promoproduct dan verpakken in een mooi bedrukt conservenblik! Het is een leuke verpakking en voor iedereen die het blik ziet is het door de bedrukking meteen duidelijk dat jouw bedrijf hier achter zit. Het bedrijf krijgt dus op deze manier een hoop positieve aandacht!

Overige toepassingen

Naast de hierboven genoemde inzetmogelijkheden zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo was er een restaurant dat, in samenwerking met hun industriële sfeer, de bonnetjes in stoere conservenblikken aan de gasten presenteerde. Heb jij een leuk idee voor een toepassing van een blik, neem dan gerust contact op, dan ontdekken we samen de mogelijkheden!

Bedrukkingsmogelijkheden conservenblikken

Conservenblikken bedrukken kan op verschillende manieren, zo heb je bij de dekselbedrukking 3 verschillende mogelijkheden. Dit gaat dan om de grootte van de dekselbedrukking, hier kun je kiezen of je alleen een logo wilt of een heel ontwerp op het deksel.

Daarnaast heb je nog een gave bedrukkingsmogelijkheid, namelijk embossing. Hierbij wordt door middel van embossing jouw logo op het deksel van het blik gedrukt. Dit kan een heel gaaf effect geven!