Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Theeblik vierkant

Bekijk hier ons assortiment vierkante theeblikken. We hebben een breed assortiment vierkante theeblikken opgebouwd met een divers aanbod eigenschappen, maten en groottes. In één eigenschap komen ze gelukkig wel overeen, alle blikken zijn enorm geschikt om thee in te bewaren. Kies voor een van onze vierkante theeblikken met unieke all-over bedrukking of voor eentje zonder bedrukking. Bij de theeblikken kan je ook altijd een eigen bedrukking en label toevoegen met eigen ontwerp. Vragen? Onze blikken-adviseurs staan je graag te woord!

 • 6 producten

 • Theeblik met 4 vakken

  Theeblik met 4 vakken

  Vanaf € 5,25 € 6,35 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 155mm B 135mm H 70mm
 • Theeblik met venster - 4 vakken

  Theeblik met venster - 4 vakken

  Vanaf € 5,75 € 6,96 incl. BTW
  Minimale afname: 6
  L 155mm B 135mm H 70mm
 • Vierkant blik XS - 275 ml

  Vierkant blik XS - 275 ml

  Vanaf € 1,14 € 1,38 incl. BTW
  Minimale afname: 96
  L 60mm B 60mm H 80mm
 • Vierkant blik zwart S - 500 ml

  Vierkant blik zwart S - 500 ml

  Vanaf € 1,80 € 2,18 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 75mm B 75mm H 95mm
 • Vierkant blik XXS - 125 ml

  Vierkant blik XXS - 125 ml

  Vanaf € 0,75 € 0,91 incl. BTW
  Minimale afname: 48
  L 44mm B 44mm H 62mm
 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Theeblik vierkant bestellen

Blikken.nl is dé leverancier van Nederland en omstreken voor blikken, dus ook voor theeblikken. We hebben de afgelopen jaren een veelzijdig assortiment theeblikken opgebouwd, voorzien van all-over bedrukking of zonder bedrukking. Alle blikken die je in deze categorie ziet staan zijn vierkant van vorm en ideaal voor het bewaren van losse thee, maar ook theezakjes.

Bestel de vierkante theeblikken direct van onze webshop in kleine of grote aantallen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen een label of dekselbedrukking naar eigen ontwerp toe te voegen. En wil je dat de blikken al voor je gevuld zijn? Ook dat is mogelijk, we staan voor je klaar!

Theeblik met of zonder verdeelvakken

Wil je theezakjes in de blikken stoppen of losse thee? Wanneer je kiest voor theezakjes zijn de theeblikken met verdeelvakken echt een aanrader. Hier zitten meerdere vakken in waar de theezakjes perfect in passen. De blikken met verdeelvakken zijn dan ook ideaal voor het bewaren van theezakjes!

Bedrukking theeblik met tekst, logo of eigen huisstijl

Afgezien van de blikken die al voorzien zijn van een mooie all-over bedrukking kan je alle theeblikken personaliseren. Dit kan met een dekselbedrukking of een label. De mogelijkheden staan altijd duidelijk vermeld bij het blik. Zo kan je de blikken dus voorzien van je eigen logo, naam of zelfs hele huisstijl. Dit maakt de blikken ideaal als geschenkblik of verpakking van een eigen productlijn.

Dekselbedrukking

Je kunt er voor kiezen de blikken een unieke dekselbedrukking te geven. Deze bedrukking is altijd haarscherp en volledig in kleur. Zo kan je een logo of geheel eigen ontwerp op het deksel terug laten komen. De dekselbedrukking bieden we aan in 3 formaten.

 • Optie A – Logo naar keuze
 • Optie B – Middelgrote bedrukking met ontwerp naar keuze
 • Optie C – Gehele deksel bedrukt met ontwerp naar keuze

Naast een bedrukking kan je er ook voor kiezen een embossing aan de blikken toe te voegen. Bij deze gave personalisatie wordt je logo letterlijk in het deksel gedrukt. Dit geeft vaak een erg stijlvolle en premium uitstraling

Eigen label

Om de blikken kan je een label laten passen. Op dit label wordt een passend ontwerp geprint. Het ontwerp voor het label kan je helemaal zelf maken, maar ook uitbesteden aan onze grafische afdeling. Geef je wensen door en onze grafische specialisten maken een passend ontwerp op maat.

Met of zonder vulling

De theeblikken kunnen voor je gevuld worden, mocht je dat willen. Neem hiervoor even contact op. We bespreken dan samen de mogelijkheden voor een vulling en we doen er alles aan om jouw wensen uit te werken.