Lege blikken bestellen en bedrukken? Blikken.nl is dé specialist in blikgeschenken

Lege blikken bestellen en bedrukken? Blikken.nl is dé specialist in blikgeschenken

Op zoek naar een echte blikvanger? Bestel lege blikken met bedrukking en laat de blikken vullen. Bedrukte blikken zijn een perfecte manier om jouw merk op een aantrekkelijke manier in het licht te zetten. Blikken gaan jarenlang mee en zo blijft jouw bedrukte label en deksel met bedrijfslogo en ontwerp erop ook lang zichtbaar. Een ideale manier om aan de branding van je bedrijf te werken!

Bedrukte blikken inzetten bij merchandising

Blikken inzetten bij merchandising

Een vorm van branding is fysieke producten en verpakkingen bedrukken met je logo en een custom design. Dit noemen we ook wel merchandising. Werken aan de branding van je bedrijf kan op een mooie, aantrekkelijke en effectieve manier door lege blikken in te zetten. Blikken zijn premium producten die jarenlang mee gaan, duurzaam zijn en gevuld kunnen worden met een product naar keuze.

Een leeg blik vullen met een product naar keuze en bedrukken met een ontwerp en logo naar keuze is een prachtige manier van merchandising. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen product verpakken in een blik met dekselbedrukking en een label naar eigen design. Of zet het blik in als geschenk en versterk zo het imago van jouw bedrijf op een originele langdurig effectieve manier.

Custom blik met dekselbedrukking en/of private label

Op blikken.nl bestel je al vanaf lage aantallen lege blikken. Maar het meest waardevol voor je bedrijf is het wanneer je een blik besteld dat voorzien is van een custom bedrukking en label. De blikken die je in ons assortiment vindt kan je stuk voor stuk personaliseren met een dekselbedrukking, label en/of sticker. Het ontwerp voor deze personalisatiemogelijkheden kan je bovendien altijd helemaal zelf maken of schakel hiervoor onze grafische afdeling in!

Dekselbedrukking naar keuzeall-over_bedrukt_stroopwafelblik

Je kan er voor kiezen het deksel van het blik te voorzien van een prachtige dekselbedrukking. Deze bedrukking is altijd helemaal in kleur en haarscherp. Het ontwerp voor de bedrukking kan je zelf insturen of laat onze zeer creatieve grafische afdeling een ontwerp met logo maken, geheel naar wens.

Voordat we het blik gaan bedrukken sturen we altijd een digitale proefdruk vooraf, na akkoord hierop gaan we aan de slag!

We bieden de dekselbedrukking aan in diverse uitvoeringen:

  • A - Een logo wordt op het midden van het deksel gedrukt
  • B - Een middelgrote bedrukking op het deksel
  • C - Het gehele deksel wordt bedrukt

barexcellent-embossing-klein

Embossing

Naast een dekselbedrukking kan je het deksel ook op een andere zeer gave manier personaliseren. Je kan er ook voor kiezen het deksel te voorzien van een embossing, dit geeft het blik een echte premium uitstraling. Bij een embossing wordt je logo in het deksel gedrukt.

Private label met een eigen ontwerp om het blik

voorraadblik private label

Als je door de supermarkt loopt zijn verschillende schappen gevuld met blikken, vaak conservenblikjes, drankblikjes of voorraadblikken. Wat, van deze blikjes, is het allereerste dat jou opvalt en het product aantrekkelijk maakt? Juist, het label dat om het blik zit!

Een label dat om de romp van het blikje zit is het eerste wat gezien wordt. Je wilt dit zeer grote oppervlakte dan ook niet leeg laten. Laat een mooi label om het blik maken en bedruk deze met een custom, aantrekkelijk en eigen design met logo!

Laat je lege blik vullen

Hoe ga je jouw blik inzetten? Als aantrekkelijk geschenk- of weggeefblik met een lekkere vulling of als verpakking van je product. Je kunt de lege blikken bestellen met bedrukking en label en deze zelf vullen. Maar we willen ook met de vulling je graag helpen. Neem even contact met ons op en in overleg gaan we op zoek naar de perfecte vulling voor jouw bedrukte blik. Vervolgens vullen we het blik graag voor je!

Vrijblijvend advies op maat

Vragen over onze blikken en de mogelijkheden? Wees niet bang om vrijblijvend contact op te nemen. We staan elke werkdag klaar voor je met persoonlijk advies, geheel op maat. We beschikken over jarenlange ervaring in de (custom) blikken branche. Onze missie is jou ondersteunen op het pad naar het perfecte blik!