Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering
Voorraadblikken

Voorraadblikken

Ben je op zoek naar voorraadblikken? Op blikken.nl, de blikkenspecialist van Nederland, ben je aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons brede assortiment voorraadblikken. Al onze voorraadblikken kan je op het deksel bedrukken met een ontwerp en logo naar keuze, en ook om de romp van het blik kan je een custom label laten plaatsen. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze blikken adviseurs.

Aanbevolen producten:

 • 7 producten

 • Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

  Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

  Vanaf € 9,24 € 11,18 incl. BTW
  Minimale afname: 18
  L 165mm B 165mm H 255mm
 • Vierkant blik XXL - 7000 ml

  Vierkant blik XXL - 7000 ml

  Vanaf € 9,65 € 11,68 incl. BTW
  Minimale afname: 18
  L 165mm B 165mm H 255mm
 • Blik met strik - zeeppakket

  Blik met strik - zeeppakket

  Vanaf € 45,00 € 54,45 incl. BTW
 • Blik met strik - Borrelpakket

  Blik met strik - Borrelpakket

  Vanaf € 45,00 € 54,45 incl. BTW
 • Blik met strik - paaseieren 5 KG

  Blik met strik - paaseieren 5 KG

  Vanaf € 45,00 € 54,45 incl. BTW
 • Blik met strik 50 keer geluk

  Blik met strik 50 keer geluk

  Vanaf € 16,05 € 19,42 incl. BTW
 • Blik met strik - Snackpakket

  Blik met strik - Snackpakket

  Vanaf € 45,00 € 54,45 incl. BTW

Onze voorraadblikken

We hebben over de jaren heen een sterk en veelzijdig aanbod aan voorraadblikken, ook wel voorraadbussen, opgebouwd. We selecteren onze blikken op kwaliteit en op de mogelijkheden tot personalisatie. Je kunt er van uit gaan dat de blikken die je bij ons besteld van goede kwaliteit zijn en elk voorraadblik kan je aanpassen naar wens, met een dekselbedrukking of eigen label om de romp.

Voorraadblikken zijn er voor verschillende producten. Zo hebben wij verschillende categorieën voorraadblikken opgebouwd:

Inzetmogelijkheden voorraadblikken

Voorraadblikken lenen zich uit voor veel verschillende doeleinden. Zet ze, samen met een persoonlijke bedrukking, bijvoorbeeld in als geschenkblik of als promotioneel product. Je kunt de voorraadblikken laten vullen met diverse producten. Bijvoorbeeld met een product dat aansluit bij jouw bedrijf. Zo krijgt je voorraadblik een zeer sterke attentiewaarde.

Personaliseer je voorraadblik

De voorraadblikken zijn te bestellen zonder bedrukking of vulling. Maar je kan er ook voor kiezen om de blikken te bestellen met dekselbedrukking of label. De dekselbedrukking is altijd in kleur en jij bepaalt zelf wat er op het deksel komt. Denk aan een logo of een eigen ontwerp met eigen tekst in de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Naast een dekselbedrukking in kleur kan je ook om de romp van het voorraadblik een label laten plaatsen. Op dit label komt een geheel uniek ontwerp met jouw logo in de huisstijl van je bedrijf. Maak het ontwerp helemaal zelf of besteedt dit uit aan onze zeer goede grafische afdeling. Zo maak je van het voorraadblik een echte blikvanger!

Voorraadblik met vulling

Je kunt altijd direct kale voorraadblikken zonder vulling of bedrukking bestellen. Maar je kan er ook voor kiezen om de blikken door ons te laten vullen, wel zo makkelijk als je de blikken inzet als relatiegeschenk of promotioneel artikel. We nemen het vullen van de blikken graag uit handen. Geef je wensen aan ons door en wij gaan er alles aan doen om je wensen uit te laten komen.