A4 blik met scharnierdeksel

A4 blik met scharnierdeksel, in zilver. Voor het verpakken van belangrijke documenten. Met dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk3.98
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

A4 blik met scharnierdeksel. Een blik waar precies A4 document in passen en verpakt kunnen worden. Denk aan een diploma of certificaat. Het deksel van het blik wordt voorzien van een directe bedrukking, naar eigen ontwerp.

Het rechthoekige A4 blik is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L 312 x B 222 x H 25 mm en is voorzien van een scharnierdeksel. 

A4 met bedrukking 

Het A4 blik voorzien wij van een full colour, directe dekselbedrukking. Een bedrukking die niet zomaar loslaat van het blik! Plaats bijvoorbeeld het bedrijfslogo en/of een korte tekst, maar ook een volledig eigen ontwerp bedrukking over het gehele deksel is mogelijk.

Voor de bedrukking kun je kiezen uit 3 formaten: 

Optie A: enkel een logo of korte tekst.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Het ontwerp voor de bedrukking kun je zelf aanleveren. Gebruik de werktekening om jouw ontwerp in op te maken. 

Heb je wel ideeën, maar moeite met de uitvoering? Deel je ideeën met ons creatief team, dan maken zij voor jou een passend ontwerp. 

A4 geschenkblik

Maak van het A4 blik een geschenkblik. Verpak jouw documenten, zoals een informatiepakket, brochure of belangrijke uitnodiging in dit mooie blik. Zo maak je van jouw documenten een cadeautje en worden ze tegelijktijd goed beschermd. 

Het A4 blik is tevens een mooi blik voor diploma's en certificaten. Verras leerlingen met hun diploma in een mooi geschenblik. Zo kunnen zij het diploma netjes opbergen en hebben ze ook nog eens een mooi aandenken aan de school of instelling.

Soortgelijke blikken hebben wij naast A4, ook in A5 en A6 formaat.

Verpakking: de A4 blikken worden per omdoos van 12 stuks geleverd. De minimale afname is 24 stuks. Een bestelling dient dus 24 stuks of aangevuld met een meervoud per 12 te zijn.

0.0000

Afmetingen: L 312 x B 222 x H 25 mm
Gewicht:

pdf Blik A4 - 210 x 300 (540.17 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

pdf Blik A4 - 210 x 300 (540.17 KB) Download

Aanbevolen producten