• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

A5 blik - scharnierdeksel

Basisprijs per € 3,39 € 4,10 incl. BTW

A5 blik met scharnierdeksel, in zilver en wit. Mooie verpakking voor een belangrijke uitnodiging, informatiepakket of postmailing.

 

A5 blik - scharnierdeksel

A5 blik zilver, met eigen ontwerp dekselbedrukking

Rechthoekig blik in A5 formaat, voor het verpakken van een diverse papierwerk: een belangrijke uitnodiging, informatiepakket of postmailing.

Maak van jouw documenten een cadeautje! Denk aan een informatiepakket over jouw product of dienst, voor nieuwe klanten. Een blik heeft een lange bewaarwaarde, dus zorg dat jouw bedrijf en boodschap goed tot zijn recht komen. 

Het A5 blik is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het blik heeft de volgende afmeting: L220 x B160 x H25 mm. Het blik is voorzien van een scharnierdeksel. 

A5 blik bedrukken

Het A5 blik is te personaliseren door middel van een directe bedrukking op het deksel. Je hebt de keuze uit 4 opties:

Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het blik.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Embossing: Een speciale bedrukkingsmogelijkheid. Bij een embossing wordt een logo, tekst of element uit het blik ‘gedrukt’.

De vorm ligt hierdoor op het blik, waardoor een luxe uitstraling wordt gecreëerd. Let op: Houd voor deze optie rekening met een levertijd van ca. 15 werkdagen.

Kies in bovenstaande opties het gewenste formaat. 

Het ontwerp voor de bedrukking kun jij volledig zelf vormgeven: van enkel een logo en/of korte tekst tot een ontwerp dat op het volledige deksel wordt gedrukt. Genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap, in bedrijfseigen huisstijl! Gebruik de werktekening om jouw ontwerp in op te maken.

Hulp nodig? Wij helpen je graag met het vormgeven van de dekselbedrukking. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

A5 blik als (geschenk)verpakking 

Het A5 blik is een luxe en stevige verpakking. Het blik biedt bescherming aan belangrijke documenten en maakt er tegelijkertijd een cadeautje van. Zeker wanneer je het blik voorziet van een bedrukking in eigen huisstijl! 

Het A5 blik kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het verpakken van een welkoms- of informatiepakket met voor nieuwe klanten. Of als geschenkverpakking voor een bijzondere uitnodiging. Wat te vieren? Voeg bij de uitnodiging een handje Celebrations! Een smakelijke verrassing voor de ontvanger. 

Ben je van plan om een postmailing te versturen naar (potentiële) klanten? Zorg dat jouw mailing opvalt, door het pakketje te verzenden in het A5 blik. Het A5 blik past door de brievenbus. 

Naast het A5 blik hebben wij ook een vergelijkbaar blik in A4 en A6 formaat.

A5 blik - scharnierdeksel

Specificaties

Afmetingen L220 x B160 x H25 mm

Downloads

A5 blik - scharnierdeksel

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

A5 blik - scharnierdeksel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
A5 blik - scharnierdeksel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
A5 blik - scharnierdeksel

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
36 € 3,39 (€ 4,10 incl. BTW)
96 € 3,29 (€ 3,98 incl. BTW)
288 € 3,19 (€ 3,86 incl. BTW)
480 € 3,09 (€ 3,74 incl. BTW)
1200 € 2,99 (€ 3,62 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!