A5 blik met scharnierdeksel

A5 blik met scharnierdeksel, in zilver en wit. Mooie verpakking voor een belangrijke uitnodiging, informatiepakket of postmailing.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.98
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rechthoekig blik in A5 formaat, voor het verpakken van een diverse papierwerk: een belangrijke uitnodiging, informatiepakket of postmailing.

Maak van jouw documenten een cadeautje! Denk aan een informatiepakket over jouw product of dienst, voor nieuwe klanten. Een blik heeft een lange bewaarwaarde, dus zorg dat jouw bedrijf en boodschap goed tot zijn recht komen. 

Het A5 blik is verkrijgbaar in de kleuren: zilver en wit. Het blik heeft de volgende afmeting: L220 x B160 x H25 mm. Het blik is voorzien van een scharnierdeksel. 

A5 blik bedrukken

Het A5 blik is te personaliseren door middel van een directe bedrukking op het deksel. Je hebt de keuze uit 3 formaten bedrukkingen: optie A, B en C. 

Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het blik.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Kies in bovenstaande opties het gewenste formaat. 

Het ontwerp voor de bedrukking kun jij volledig zelf vormgeven: van enkel een logo en/of korte tekst tot een ontwerp dat op het volledige deksel wordt gedrukt. Genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap, in bedrijfseigen huisstijl! Gebruik de werktekening om jouw ontwerp in op te maken.

Hulp nodig? Wij helpen je graag met het vormgeven van de dekselbedrukking. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

A5 blik als (geschenk)verpakking 

Het A5 blik is een luxe en stevige verpakking. Het blik biedt bescherming aan belangrijke documenten en maakt er tegelijkertijd een cadeautje van. Zeker wanneer je het blik voorziet van een bedrukking in eigen huisstijl! 

Het A5 blik kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het verpakken van een welkoms- of informatiepakket met voor nieuwe klanten. Of als geschenkverpakking voor een bijzondere uitnodiging. Wat te vieren? Voeg bij de uitnodiging een handje Celebrations! Een smakelijke verrassing voor de ontvanger. 

Ben je van plan om een postmailing te versturen naar (potentiële) klanten? Zorg dat jouw mailing opvalt, door het pakketje te verzenden in het A5 blik. Het A5 blik past door de brievenbus. 

Naast het A5 blik hebben wij ook een vergelijkbaar blik in A4 en A6 formaat.

Verpakking: De A5 formaat blikken leveren wij per 12 stuks, minimale afname is 36 stuks. Een eventuele bestelling dient 36 stuks of aangevuld met een meervoud van 12 stuks te zijn.

0.0000

Afmetingen: L220 x B160 x H25 mm
Gewicht:

pdf Blik A5 - 220 x 160 (575.45 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

pdf Blik A5 - 220 x 160 (575.45 KB) Download

Aanbevolen producten