• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

A6 blik met scharnierdeksel

Basisprijs per € 2,45 € 2,96 incl. BTW

A6 blik met scharnierdeksel. Unieke verpakking voor een postmailing naar al je klankrelaties. Met eigen ontwerp bedrukking.

A6 blik met scharnierdeksel

A6 blik - met scharnierdeksel en directe bedrukking

A6 blik, in zilver, met scharnierdeksel. Verpak jouw postmailing naar klantrelaties in een blik en zorg dat jouw mailing opvalt! Met dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

Het rechthoekige A6 blik is verkrijgbaar in de kleur: zilver & wit. Het blik heeft de volgende afmeting: L165 x B 110 x H 23 mm en wordt gesloten met een scharnierdeksel. 

A6 blik met dekselbedrukking

Het A6 blikken kunnen wij personaliseren door middel van een dekselbedrukking. Je hebt de keuze uit 4 opties, optie A, B, C en embossing.

Optie A: enkel een logo of korte tekst.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Embossing: Een embossing op de deksel, hiervoor kun je een logo insturen.

Het ontwerp voor de dekselbedrukking kun je zelf aanleveren. Download de werktekening en gebruik deze om jouw ontwerp, op het gewenste formaat, in op te maken. Blik heeft een lange bewaarwaarde. Zorg dus dat jouw boodschap, in bedrijfseigen huisstijl, goed overkomt op het blik!

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een bedrukking op maat. 

A6 geschenkblik

Een bijzondere uitnodiging verdient een bijzondere verpakking. Schenk jouw uitnodiging of ander belangrijk document in een A6 blik. Het blik geeft een luxe uitstraling en tegelijkertijd goede bescherming. 

Het A6 blik is daarnaast ook geschikt om te gebruiken als verzendverpakking voor een postmailing, naar bijvoorbeeld al je (potentiële) klanten. Het blik is postgeschikt. Gegarandeerd dat jouw mailing opvalt tussen alle post op de deurmat.

A6 blik met scharnierdeksel

Specificaties

Afmetingen L165 x B 110 x H 23 mm

Downloads

A6 blik met scharnierdeksel

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

A6 blik met scharnierdeksel

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
A6 blik met scharnierdeksel

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
A6 blik met scharnierdeksel

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
48 € 2,45 (€ 2,96 incl. BTW)
96 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
288 € 2,25 (€ 2,72 incl. BTW)
480 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
1200 € 2,09 (€ 2,53 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!