• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

All-over bedrukt busblik

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Dit blik ziet eruit als een echte bestelbus. Het bevat zelfs 4 draaiende wieltjes. De all-over bedrukking kan helemaal naar eigen ontwerp. Het all-over bedrukte busblik is te bestellen vanaf 2000 stuks.

All-over bedrukt busblik

Een bedrukt busblik gelijk aan de bedrijfsbus!

Een ontzettend gaaf blik in de vorm van een bestelbus. Maak een geschenkblik geheel gelijk aan de bestelbussen van jouw bedrijf. Het blik kan gevuld worden met een vulling naar keuze, of leeg aangeleverd worden. Hét geschenk om weg te geven voor bedrijven met bus(sen) in eigen huisstijl.

Het is een vrij groot blik waar met gemak bijvoorbeeld een cake in past. Door de deksel bovenop het blik kan het ook gevuld worden. Het blik bevat vier wieltjes die ook daadwerkelijk kunnen draaien. Een mooi en kwalitatief geschenk om weg te geven.

Dit busblik kan volledig (all-over) bedrukt worden. Je kunt het ontwerp helemaal zelf opmaken. Dit biedt de mogelijkheid om het blik er exact uit te laten zien als jullie bedrijfsbussen. Wij kunnen ook ondersteuning bieden bij het maken van het ontwerp. Met voldoende beeldmateriaal van de 'echte' bus kan ons team aan de slag.

Dit blik kan ontzettend goed ingezet worden als uniek relatiegeschenk. Door de kwaliteit en de mooie uitstraling zullen velen het blik bewaren en hergebruiken om dingen in te stoppen. Zo zal de ontvanger nog vaak een positieve associatie met jouw bedrijf of merk hebben. Dankzij de deksel leent het blik zich uitstekend om te vullen. Wij hebben vele mogelijkheden om het blik te vullen. Van snoep tot Fortune Cookies, er is erg veel mogelijk. Ook een leuk geschenk voor personeel of als luxe weggever op evenementen.

De instelkosten voor all-over bedrukking van het busblik zijn eenmalig € 300,-
Houd rekening met een productietijd van ongeveer 12 tot 13 weken. Voor de blikken geproduceerd worden ontvang je altijd monsters. Zo weet je zeker dat het blik er goed uit komt te zien.

Transportkosten bedragen vanaf 2.000 stuks € 125,- en vanaf 3.000 stuks € 175,-.
Let op: transportkosten worden in de webshop niet automatisch toegevoegd aan je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging met de exacte kosten.

All-over bedrukt busblik

Specificaties

Afmetingen 195x108x107 mm

Downloads

All-over bedrukt busblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
All-over bedrukt busblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
All-over bedrukt busblik

Sample aanvragen