• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Aluminium blik rond - 150 ml

Basisprijs per stuk € 1,21

Dit ronde aluminium blik heeft een inhoud van 150 ml. Het blik wordt geleverd inclusief schroefdeksel. Dit deksel kunnen wij voorzien van een bedrukking rechtstreeks op het deksel.

 

Aluminium blik rond - 150 ml

Aluminium blik rond - 150 ml kopen? Logo of ontwerp bedrukken

Dit mooie en ronde aluminium blik heeft een inhoud van 150 ml. We leveren dit blik inclusief een schroefdeksel welke wij kunnen bedrukken met een opdruk rechtstreeks op het deksel. 

Het aluminiumblik is zowel aan de binnen als buitenzijde aluminium of zilverkleurig. Het bleek heeft een inhoud van 150 ml. 

Dankzij de bedrukking op het deksel heb je de mogelijkheid om zelf een naam, logo, tekst of geheel eigen huisstijl aan het blik toe te voegen. Ideaal dus om je eigen productlijn te maken, bijvoorbeeld van cosmeticaproducten. Je kunt zelf een design aanleveren welke wij voor je op het blik drukken. Het is ook mogelijk om jouw ideeën door te geven aan onze grafische vormgeefsters. Zij maken dan een prachtig ontwerp voor je.

Aluminium blik rond - 150 ml

Specificaties

Afmetingen Ø 83 x 37 mm
Gewicht 21 gram
Inhoud ca. 150 ml

Downloads

Aluminium blik rond - 150 ml

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Aluminium blik rond - 150 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Aluminium blik rond - 150 ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Aluminium blik rond - 150 ml

Sample aanvragen