Aluminium blik rond - 250 ml

Rond aluminium blikje met een inhoud van 250 ml. Dit blik kan voorzien worden van een rechtstreekse bedrukking op het deksel.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.3
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Dit ronde aluminium blik heeft hebben wij in diverse maten. Van deze serie is dit blik het grootste. Voor grotere modellen hebben wij andere series beschikbaar. Het deksel kan voorzien worden van een bedrukking. Je kunt het blik hierdoor op diverse manieren inzetten.

Het is een aluminium, zilverkleurig, rond blik. De inhoud van het blik is 250 ml. Het deksel is een schroefdeksel, je kunt het blik dus goed en stevig afsluiten. Diverse details geven het blik een zeer net uiterlijk.

Je kunt dit blik personaliseren met een bedrukking rechtstreeks op het deksel. De opmaak van de bedrukking kun je helemaal zelf vormgeven op basis van de werktekening, welke je terug vindt onder Info Bedrukking. Wij kunnen je hier natuurlijk ook bij helpen. Laat één van onze grafische ontwerpers een mooi design maken op basis van jouw logo en ideeën.

Dit blik leent zich voor vele doeleinden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een luxe verpakking van geschenken, maar ook van producten. Denk aan sieraden, badparels, badzout. Ook cosmetische producten als bodylotion, zalf of crème zijn mogelijk bij dit blik. Je kunt het ook gebruiken als (geschenk)verpakking voor eetbare producten zoals lekkere nootjes of snoep. Mogelijkheden genoeg. Dankzij de bedrukking kun je het blik gebruiken voor branding, of als geschenk weggeven met een persoonlijke boodschap.

Het blik is te bestellen vanaf 24 stuks

29.0000

Afmetingen: Ø 93 x 45 mm.
Gewicht:

pdf Aluminium blik 250 ml (553.19 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Aluminium blik 250 ml (553.19 KB) Download

Aanbevolen producten