• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Aluminium blik rond - 250 ml

Basisprijs per € 2,35 € 2,84 incl. BTW

Rond aluminium blikje met een inhoud van 250 ml. Dit blik kan voorzien worden van een persoonlijke sticker op het deksel.

Aluminium blik rond - 250 ml

Aluminium blik rond 250 ml - Met eigen bedrukking

Dit ronde aluminium blik heeft hebben wij in diverse maten. Van deze serie is dit blik het grootste. Voor grotere modellen hebben wij andere series beschikbaar. Het deksel kan voorzien worden van een sticker. Je kunt het blik hierdoor op diverse manieren inzetten.

Het is een aluminium, zilverkleurig, rond blik. De inhoud van het blik is 250 ml. Het deksel is een schroefdeksel, je kunt het blik dus goed en stevig afsluiten. Diverse details geven het blik een zeer net uiterlijk.

Je kunt dit blik personaliseren met een sticker rechtstreeks op het deksel. De opmaak van de sticker kun je helemaal zelf vormgeven op basis van de werktekening, welke je terug vindt onder Info Bedrukking. Wij kunnen je hier natuurlijk ook bij helpen. Laat één van onze grafische ontwerpers een mooi design maken op basis van jouw logo en ideeën.

Dit blik leent zich voor vele doeleinden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een luxe verpakking van geschenken, maar ook van producten. Denk aan sieraden, badparels, badzout. Ook cosmetische producten als bodylotion, zalf of crème zijn mogelijk bij dit blik. Je kunt het ook gebruiken als (geschenk)verpakking voor eetbare producten zoals lekkere nootjes of snoep. Mogelijkheden genoeg. Dankzij de sticker kun je het blik gebruiken voor branding, of als geschenk weggeven met een persoonlijke boodschap.

Het blik is te bestellen vanaf 24 stuks.

Aluminium blik rond - 250 ml

Specificaties

Afmetingen Ø 93 x 45 mm
Gewicht 29 gram
Inhoud ca. 250 ml

Downloads

Aluminium blik rond - 250 ml

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we de sticker op het product toevoegen, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een sticker voorzien.

Downloads

Aluminium blik rond - 250 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Aluminium blik rond - 250 ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Aluminium blik rond - 250 ml

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
48 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
192 € 2,05 (€ 2,48 incl. BTW)
480 € 1,95 (€ 2,36 incl. BTW)
1200 € 1,75 (€ 2,12 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!