Aluminium blik rond - 30 ml

Rond aluminium blik met een inhoud van 30 ml. Het blikje kan worden afgesloten met een aluminium schroefdeksel. Met optioneel bedrukking van het dekseltje.

Op de deksel wordt een sticker toegevoegd.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.5
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Dit ronde aluminum blikje heeft een inhoud van 30 ml. Een leuk blikje om in te zetten voor kleine geschenkjes of om te vullen met producten.

Het blikje is zilverkleurig (aluminium) en wordt afgesloten met een deksel. Dit is een schroefdeksel. Het blikje is rond en 20 mm hoog.

We kunnen het blikje voor je personaliseren door middel van een sticker op het deksel. Het design van dit sticker kun je helemaal zelf opmaken. Gebruik hiervoor de werktekening die op deze pagina terug te vinden is. Heb je hulp nodig bij het ontwerp van jouw blikje? Daar kunnen wij je mee helpen. Op basis van jouw huisstijl en wensen maakt één van onze grafische vormgeefsters een prachtig ontwerp. Je kunt je bestanden meesturen maar neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

Dit blikje kan op diverse manieren gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan verpakking van sieraden of voor een eigen cosmeticalijn. De blikjes zijn geschikt voor cosmeticaproducten zoals lotion of creme.

Je kunt deze blikken bestellen vanaf 48 stuks.

7.0000

Afmetingen: Ø 52 x 20 mm.
Gewicht:

pdf Aluminium blik rond 30 ml (484.76 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Aluminium blik rond 30 ml (484.76 KB) Download

Aanbevolen producten