Zwart blik met klipsluiting

Mooi zwart blikje met klipsluiting. Te personaliseren met een sticker op het deksel, geheel naar jouw ontwerp. Een echte blikvanger.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk3.2
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Mooi rond blik met een unieke sluiting, de klipsluiting. Hierdoor krijgt het voorraadblikje opeens een heel ander uiterlijk. Het blikje kan worden voorzien van een sticker op het deksel. Deze is volledig in de stijl van jouw bedrijf vorm te geven.

Dit blikje is verkrijgbaar in het zwart, andere kleuren vind je hier. De afmetingen van het blikje zijn: Ø 102 x 90 mm.

Vanwege de unieke klipsluiting kan het blikje luchtdicht worden afgesloten, hierdoor is het blikje enorm geschikt voor het bewaren van diverse producten, zoals koffiebonen, losse thee en meer.

Blik met klipsluiting in eigen stijl

Het blikje personaliseren wij met een sticker op het deksel, deze sticker heeft een afmeting van 85 mm. De werktekening voor de sticker vind je onder 'extra informatie'. De sticker is volledig vorm te geven naar jouw wensen. Maak van het blik zo een ware blikvanger!

Wil je zelf een ontwerp maken voor de sticker? Download dan eerst de werktekening onder 'extra informatie'.

Niet de mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken? Geen zorgen. In dat geval maakt onze grafische afdeling graag een prachtig ontwerp voor je, geheel naar jouw wensen.

Mocht je je blik gevuld willen hebben is dat geen probleem. In overleg kunnen wij het blik vullen naar jouw wensen.

Oneindig veel mogelijkheden

Een gepersonaliseerd blikje met klipsluiting heeft ongekend veel potentie. Zo is het luchtdicht te sluiten en daardoor enorm geschikt als voorraadblik voor diverse etenswaren.

Door het unieke uiterlijk is het ook nog eens een heel leuk geschenkblik. Perfect om uit te delen aan relaties, klanten en bezoekers. Een mooi blik blijft lang bewaard. Zo krijgt jouw bedrijf dus een lange tijd exposure. Zorg er dus ook voor dat het duidelijk is waar jouw blik voor staat.

Let op: wij leveren het blik vanaf 48 stuks. Wil je meer bestellen? Dat kan, mits het aantal dat je bestelt een meervoud is van 12. (bijvoorbeeld 60, 72 enz.)

Afmetingen: Ø 102 x 90 mm

pdf Sticker rond 85 mm (551.93 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen


Aanbevolen producten