Beschuitblik nodig? Deze blikken zijn geschikt

Beschuitblik nodig? Deze blikken zijn geschikt

Regelmatig zien we de vraag voorbijkomen welke blikken het meest geschikt om in te zetten als beschuitblik. Deze vraag beantwoorden we graag en we helpen je graag aan het juiste beschuitblik. Vandaar dat we je vandaag alles over beschuitblikken vertellen. Welke blikken kan je allemaal inzetten en welke andere mogelijkheden heb je?

Hoe groot is een beschuitblik?

Om te zeggen welke blikken geschikt zijn is het natuurlijk van tevoren goed om te weten wat de afmetingen van beschuit zijn. Het meeste beschuit heeft namelijk een diameter van 9 a 9,5 cm. Dit betekent dus dat wanneer je een beschuitblik zoekt, dat het blik dan minstens een diameter van 9,5 centimeter moet hebben. Beschuit is daarnaast rond van vorm dus is een rond blik de meest logische keus aangezien het beschuit niet te veel ruimte moet krijgen want dan kan het breken.

Beschuitblikken met bedrukking

Verder hieronder lees je welke blikken geschikt zijn. Maar voordat we daarbij belanden willen we nog iets meegeven. Je kan namelijk elk beschuitblik bestellen zonder aanpassing, maar je kan ze ook stuk voor stuk bestellen met bedrukking, embossing of een label naar eigen ontwerp. Het is dus ook mogelijk deze beschuitblikken in te zetten als relatiegeschenk of verpakking voor een eigen product.

Beschuitblikken

De volgende blikken zijn geschikt voor beschuit

Zwart blik met klipsluiting groot

Zoals je al aan de lengte van de lijst hieronder kunt zien is er dus enorm veel keuze tussen verschillende blikken die geschikt zijn als beschuitblik. We beginnen met dit zwarte blik met handige klipsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het blik goed en strak afgesloten wordt, bovendien geeft het het blik een luxe uitstraling. Het blik is te voorzien van een label om de romp van het blik naar eigen ontwerp.

Ontwerp en bestel jouw zwarte blik met klipsluiting »

Groen/wit/roze/zwart blik met klipsluiting

Beschuitblikken met klipsluiting

Als aanvulling op het grote zwarte blik met de mooie klipsluiting hebben we ook 4 zelfde blikken in ons assortiment opgenomen. Hier heb je de keuze tussen 4 kleuren, deze zien er stuk voor stuk erg mooi uit. Voeg bij de blikken een label naar eigen ontwerp toe en maak het blik helemaal eigen!

Bestel jouw gekleurde blikken met klipsluiting »

Stroopwafelblikken

Stroopwafelblik als beschuitblik

Stroopwafels hebben in het algemeen een diameter van tegen de 10 cm. Dit betekent dus dat stroopwafelblikken in het bijzonder ook geschikt zijn om beschuit in te verpakking. Ons assortiment bevat een aantal stroopwafelblikken en deze zijn bovendien heel gaaf te bewerken. Zo kan je een standaard stroopwafelblik bestellen in delfts blauwe print, een blik waar je een private label aan toe kunt voegen en een all-over bedrukt stroopwafelblik. Deze laatste is toch wel één van de gaafste uitvoeringen, het gehele oppervlakte van het blik kan immers worden ingezet om bij te dragen aan de versterking van jouw merk! Het ontwerp hiervoor kan je zelf maken of zelfs laten maken.

Bekijk hier alle stroopwafelblikken »

Rond blik met vensterBeschuitblik met venster

Een blik met een leuk venster, zo zie je meteen hoeveel beschuit er nog in blik zit. Dit handige blik kan je voorzien van een label naar eigen ontwerp. Dit blikje met venster kan je bovendien bestellen in verschillende maten, groot, medium en klein. Zo kan je zelf kiezen hoeveel beschuit er in moet passen.

Bekijk het ronde blik met venster »

Rond blik type 10Rond blik type 10 als beschuitblik

De naam van dit blik getuigt misschien dan niet van een grote dosis inspiratie, maar met dit blik kan je juist alle kanten op! Een label om de romp van het blik naar eigen ontwerp en laat het deksel van het blik daarnaast bedrukken met een ontwerp naar wens. Bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo of een leuke boodschap.

Rond blik type 10 »

Rond voorraadblik met venster

Verticaal venster beschuitblikken

Dit mooie en hoge blik is uitermate geschikt om te verpakken met beschuit. Het speciale verticale venster aan de romp van blik is enorm handig. Je ziet immers vanaf de zijkant meteen hoeveel beschuit er in pak zit. Voeg een speciale eigen dekselbedrukking toe en maak het blik helemaal af!

Vraag het ronde voorraad blik met verticaal venster aan »

Rond voorraadblik – hoog of laag

Rond voorraadblik hoog

Een prachtig rond voorraadblik bieden we je aan in een hoge en een lage variant. Beiden zijn te personaliseren met een label naar eigen ontwerp om de romp van het blik en een mooie dekselbedrukking of embossing op het deksel.

Rond voorraadblik - hoog »

Rond voorraadblik - laag »