Rond voorraadblik - hoog

Rond voorraadblik in zilverkleurige uitvoering. Bedrukken is mogelijk op een label om de romp van het blik en via een bedrukking rechtstreeks op het deksel.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.75
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Zilverkleurig, rond voorraadblik: een mooi hoog voorraadblik, geschikt om diverse spullen in te bewaren: van droge etenswaren, zoals pasta, rijst en koffie, tot diverse kleine kantoorartikelen.

Het ronde voorraadblik is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. het voorraadblik heeft een doorsnee van 107 mm en is 178 mm hoog. Het voorraadblik is ook verkrijgbaar in een lage variant met een lengte van 65 mm.

Rond voorraadblik bedrukken

Het hoge voorraadblik is te personaliseren met een label op de romp en een directe bedrukking op het deksel. Kies één of beide opties:

  • Label om de romp, full colour bedrukt.
  • Directe bedrukking op bovenzijde deksel (full colour).

Voor zowel het label als de dekselbedrukking kun je een eigen ontwerp aan leveren. Gebruik de werktekeningen om jouw ontwerpen in op te maken. Een blik heeft een lange bewaarwaarde. Maak daar gebruik van en zorg dat jouw merk of dienst duidelijk gecommuniceerd wordt! Maak het blik volledig op in eigen huisstijl en jouw bedrijf zal niet zomaar vergeten worden.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Rond voorraadblik als geschenkverpakking

Het ronde voorraadblik is geschikt om diverse producten in te bewaren: van droge etenswaren tot kantoorartikelen. Naast luxe, sterke productverpakking kan het voorraadblik ook prima dienen als koekblik, in eigen huisstijl. In het voorraadblik passen precies twee pakjes stroopwafels. Een mooi geschenk voor al jouw internationale klanten, zo kunnen zij met het hele team smullen van deze Hollandse lekkernij.

Verpakking: het ronde voorraadblik - hoog wordt per omdoos van 6 stuks geleverd, echter de minimale afname is 36 stuks. Een bestelling dient dus 36 stuks of een meervoud per 6 stuks hiervan te zijn.

0.0000

Afmetingen: Ø 107 x H 178 mm
Gewicht:

pdf Deksel voorraadblik - laag/hoog - 100 mm (479.35 KB) Download
pdf Rond voorraadblik - hoog - 345 x 155 (285.7 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Deksel voorraadblik - laag/hoog - 100 mm (479.35 KB) Download pdf Rond voorraadblik - hoog - 345 x 155 (285.7 KB) Download

Aanbevolen producten