• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond voorraadblik - hoog

Basisprijs per stuk € 4,15 € 5,02 incl. BTW

Rond voorraadblik in zilverkleurige uitvoering. Bedrukken is mogelijk op een label om de romp van het blik en via een bedrukking rechtstreeks op het deksel.

Dit blik is tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de alternatieven!

Rond voorraadblik - hoog

Meer over het hoge ronde voorraadblik

Zilverkleurig, rond voorraadblik: een mooi hoog voorraadblik, geschikt om diverse spullen in te bewaren: van droge etenswaren, zoals pasta, rijst en koffie, tot diverse kleine kantoorartikelen.

Het ronde voorraadblik is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver. het voorraadblik heeft een doorsnee van 107 mm en is 178 mm hoog. Het voorraadblik is ook verkrijgbaar in een lage variant met een lengte van 65 mm.

Rond voorraadblik bedrukken

Het hoge voorraadblik is te personaliseren met een label op de romp en een directe bedrukking op het deksel. Kies één of beide opties:

  • Label om de romp, full colour bedrukt.
  • Directe bedrukking op bovenzijde deksel (full colour).

Voor zowel het label als de dekselbedrukking kun je een eigen ontwerp aan leveren. Gebruik de werktekeningen om jouw ontwerpen in op te maken. Een blik heeft een lange bewaarwaarde. Maak daar gebruik van en zorg dat jouw merk of dienst duidelijk gecommuniceerd wordt! Maak het blik volledig op in eigen huisstijl en jouw bedrijf zal niet zomaar vergeten worden.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Rond voorraadblik als geschenkverpakking

Het ronde voorraadblik is geschikt om diverse producten in te bewaren: van droge etenswaren tot kantoorartikelen. Naast luxe, sterke productverpakking kan het voorraadblik ook prima dienen als koekblik, in eigen huisstijl. In het voorraadblik passen precies twee pakjes stroopwafels. Een mooi geschenk voor al jouw internationale klanten, zo kunnen zij met het hele team smullen van deze Hollandse lekkernij.

Rond voorraadblik - hoog

Specificaties

Afmetingen Ø 107 x H 178 mm

Downloads

Rond voorraadblik - hoog

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Rond voorraadblik - hoog

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond voorraadblik - hoog

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond voorraadblik - hoog

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 4,15 (€ 5,02 incl. BTW)
48 € 4,05 (€ 4,90 incl. BTW)
192 € 3,95 (€ 4,78 incl. BTW)
480 € 3,85 (€ 4,66 incl. BTW)
1200 € 3,75 (€ 4,54 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!