Rond voorraadblik met venster

Rond voorraadblik met smal venster op de romp. Perfect voor het bewaren van diverse droge etenswaren, als rijst en pasta.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.9
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond voorraadblik met smal venster op de romp. Zo zie je direct tot hoever het blik nog gevuld is, met bijvoorbeeld rijst of pasta. Het deksel kunnen wij voorzien van een bedrukking, naar eigen ontwerp.

Het ronde voorraadblik met venster is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: H 178 x Ø 107 mm. Over de lengte van de romp is het blik voorzien van een smal venster. 

Voorraadblik bedrukken

Pas het voorraadblik aan in de (bedrijfs)eigen huisstijl door het deksel te voorzien van een print. Het deksel kan bedrukt worden in 3 verschillende formaten: optie A, B en C. Lees hieronder wat deze opties in houden: 

Optie A: Een logo of korte tekst in het midden van het deksel gedrukt.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Kies het gewenste formaat en download de werktekening om jouw eigen ontwerp in op te maken. 

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een uniek ontwerp bedrukking. 

Voorraadblik met inhoud

Het voorraadblik leveren wij standaard leeg. Zo kun je het blik zelf inzetten voor verschillende doeleinden: van geschenkblik tot voorraadblik. Organiseer de keuken en verpak je droge etenswaren in dit vensterblik. 

Of gebruik het blik als cadeauverpakking en vul het bijvoorbeeld alsnog met droge etenswaren, maar voeg het blik dan toe aan een cadeaupakket. Denk aan een Italiaans pastapakket met een chique blik, gevuld met macaroni of tagliatelle nestjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verpakking: wij leveren het rond voorraadblik met venster per omdoos van 6 stuks; de minimale afname is 36 stuks. Een bestelling dient dus 36 stuks of een meervoud van 6 stuks te bevatten. 

0.0000

Afmetingen: H 178 x Ø 107 mm
Gewicht:

pdf Blik rond voorraad venster - 95 mm (500.78 KB) Download



Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

pdf Blik rond voorraad venster - 95 mm (500.78 KB) Download

Aanbevolen producten