Filter

Stroopwafelblikken

Bestel stroopwafelblikken snel en gemakkelijk online. Vanwege ons brede assortiment, we hebben namelijk grote, kleine, hoge of lage stroopwafelblikken, is er altijd een blik dat bij jou past. Al onze stroopwafelblikken kunnen gepersonaliseerd worden met bedrukking op de deksel, embossing of een eigen wikkel. Perfect als geschenk of promotioneel product. Kies een stroopwafelblik, personaliseer deze en bestel!

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering
  • 9 producten

Hoog naar laag sorteren

Meer over stroopwafelblikken

In ons assortiment vind je een breed aanbod aan stroopwafelblikken. Van groot tot klein, hoog tot laag en zonder of met venster. Zo is er dus altijd het blik dat perfect bij je past.

De stroopwafelblikken die wij verkopen worden door onze klanten op verscheidenen manieren ingezet. Het is dan ook een veelzijdig product. We geven je een aantal voorbeelden.

Eigen lijn

Een stroopwafelblik kan natuurlijk worden ingezet voor een eigen lijn stroopwafels of ander soort koekjes. Ontwerp een blik dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en er aantrekkelijk uitziet en je hebt een prachtig product.

Promotioneel of als geschenk

De stroopwafelblikken kunnen ook perfect ingezet worden als promotioneel product of geschenkblik. Geef ze weg met jouw logo en huisstijl op het blik, gevuld met iets lekkers, en je hebt een enorm sterk promotioneel product.

Vele toepassingen mogelijk

Naast deze veel gebruikte inzetmogelijkheden zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om een mooi stroopwafelblik in te zetten. Wij mochten al vele blikken produceren. Dit stelt ons in staat om jou van een goed advies te voorzien wanneer je op zoek bent naar een geschikt blik. Neem gerust contact op.

Gepersonaliseerd stroopwafelblik

Onze stroopwafelblikken kunnen stuk voor stuk aangepast worden zodat ze bij jouw doel passen. Ze kunnen worden voorzien van dekselbedrukking, embossing en eigen wikkel. Deze kun je allemaal helemaal zelf ontwerpen nadat je de werktekening hebt gedownload. Ook kun je het ontwerpen uitbesteden aan onze zeer goede grafische afdeling. Ze zijn heel goed in staat een passend blik te ontwerpen geheel naar jouw wensen.