• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Cakeblik vierkant - wit

Basisprijs per € 4,10 € 4,96 incl. BTW

Een prachtig en stijlvol wit cakeblik en al te bestellen vanaf 6 stuks. Inclusief bedrukking of embossing naar eigen ontwerp. Een perfect manier om een mooi geschenk weg te geven of als verpakking voor je eigen product.

Cakeblik vierkant - wit

Cakeblik met bedrukkingsmogelijkheid

Ideaal voor het bewaren van koekjes of cake, dit cakeblik. Maar daarnaast kan je natuurlijk nog heel veel ander lekkers in dit blik bewaren, zoals snoepjes, etc. Dit bewaarblik is al te bestellen vanaf 6 stuks, te verkrijgen in het wit en in het zilver en heeft de volgende afmetingen:

  • Hoogte 67 mm
  • Breedte 165 mm
  • Lengte 165 mm

Cakeblik met bedrukking

Het cakeblik, wit of zilver, kan bedrukt worden op het deksel. Dit is te doen op verschillende manieren en deze staan hieronder uitgelegd.

  • Optie A - Dit is de kleinste bedrukking, maar deze is toch al goed zichtbaar en herkenbaar. Hierbij wordt een logo op het deksel gedrukt, deze komt in het midden.
  • Optie B - De middelgrote bedrukking, hier is ruimte voor een ontwerp naar keuze. Of plaats bijvoorbeeld een logo op het deksel met een leuke tekst erbij.
  • Optie C - Dit is een all-over bedrukking. Hierbij wordt het hele deksel bedrukt en kan je dus helemaal los gaan. Maak zelf een mooi ontwerp, of laat een ontwerp maken.
  • Embossing - Embossen is anders dan bedrukken; bij embossing wordt namelijk jouw logo in het deksel gedrukt (niet bedrukt dus). Dit geeft altijd een enorm gaaf effect. Voor embossing liggen de startkosten wel iets hoger aangezien er clichekosten worden meegerekend.

Vraag ontwerphulp aan!

Wil je een prachtig ontwerp op het deksel hebben maar heb je zelf niet de tijd of mogelijkheden om het ontwerp te maken. Geen ramp! Onze grafische afdeling staat voor je klaar, stuur je wensen door en ze gaan samen met jouw aan de slag aan het perfecte ontwerp voor op het deksel.

Cakeblik vierkant - wit

Specificaties

Afmetingen L 165 x B 165 x H 67 mm
Inhoud Standaard leeg, op aanvraag gevuld. Vraag hiervoor een offerte aan.

Downloads

Cakeblik vierkant - wit

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Cakeblik vierkant - wit

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Cakeblik vierkant - wit

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Cakeblik vierkant - wit

Sample aanvragen