• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Verfblik - 125ml

Basisprijs per stuk € 1,45 € 1,75 incl. BTW

Cilindrisch verfblik met 125 ml inhoudsmaat. Met full colour bedrukt label om de romp. Lever je eigen ontwerp aan. 

Verfblik - 125ml

Cilindrisch verfblik (125ml), met label in eigen stijl

Cilindrisch verfblik met een inhoudsmaat van 125ml. Geschikt voor het verpakken van diverse producten of te gebruiken als geschenkblik. Het verfblik is te personaliseren met een label, naar eigen ontwerp, om de romp. 

Het Cilindrische verfblik 125ml heeft de volgende afmeting: H 62 x Ø 60 mm. Het verfblik is zilverkleurig, aan zowel binnen als buitenzijde. Een coating aan de binnenzijde, maakt het blik geschikt voor vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. 

Verfblik personaliseren

Het verfblik personaliseren wij door middel van een label om de romp. Het label wordt all-over in full colour bedrukt. Genoeg ruimte voor een logo en persoonlijke boodschap, opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl.

Download de werktekening en lever je eigen ontwerp label aan. Of laat ons je helpen! Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Verfblik vullen

Het cilindrisch verfblik wordt standaard leeg geleverd. Dit geeft jou de kans om de blikken met jouw eigen producten te vullen. Wil je een kant-en-klaar blik geleverd krijgen? Dan kunnen wij het blik ook voorzien van een vulling naar keuze. Vraag een offerte aan en geef je wensen voor de vulling aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Verfblik - 125ml

Specificaties

Afmetingen H 62 x Ø 60 mm
Gewicht 38 gram
Inhoud 125 ml

Downloads

Verfblik - 125ml

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Verfblik - 125ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 125ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 125ml

Sample aanvragen