• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Cilindrisch verfblik 2500 ml

Basisprijs per stuk € 3,58

Cilindrisch verfblik met 2500 ml inhoudsmaat. Je kunt zelf een label ontwerpen voor de romp van het lege verfblik.

Cilindrisch verfblik 2500 ml

Cilindrisch verfblik 2500 ml bestellen? Met wikkel naar eigen ontwerp

Cilindrisch verfblik, met 2500 ml als inhoudsmaat. Personaliseer helemaal zelf een wikkel die om de romp van het blik gaat. Ook kunnen we het blik van een vulling voorzien, dit in overleg met u. Denk hierbij aan soorten snoep, koek, chocolade of drop. Een geschenkblik met een verrassende en heel smakelijke inhoud.

Dit cilindrische verfblik (2500 ml inhoudsmaat) heeft de volgende afmetingen: H 157 x Ø165 mm. De kleur van het verfblik is zilver en de binnenzijde van het blik is voorzien van een waterdichte coating, deze maakt het blik heel geschikt voor het verpakken van vloeistoffen. Het blik wordt doormiddel van een deksel gesloten, een RL sluiting, dit is de bekende verfblikkensluiting. De deksels leveren wij los van de blikken.

Verfblik met eigen wikkel

Dit cilindrische verfblik kunnen we voor je personaliseren door middel van een wikkel. Deze wikkel kun je helemaal zelf vormgeven. De wikkel wordt volledig full colour bedrukt en bevestigd om de romp van het verfblik. De wikkel geeft je de kans om het blik zo te ontwerpen dat het perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf, organisatie, etc.

Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp te ontwikkelen. Je kunt het ontwerpen ook aan onze zeer goede grafische afdeling over laten. Ze zijn goed in staat een ontwerp te maken dat perfect aansluit op jouw wensen.

Leeg verfblik als geschenkblik

Dit cilindrische verfblik met als inhoudsmaat 2500 ml wordt standaard leeg geleverd. Naar wens voorzien we de blikken van een vulling. Denk aan verschillende soorten snoep. Maak zo van het verfblik een verrassend geschenk. Pas je keuze van de vulling bijvoorbeeld aan aan jouw organisatie of branche. Denk bijvoorbeeld aan m&m's in de kleuren van jouw bedrijf.

Cilindrisch verfblik 2500 ml

Specificaties

Afmetingen 157 x Ø165 mm
Inhoud 2.5 L

Downloads

Cilindrisch verfblik 2500 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Cilindrisch verfblik 2500 ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Cilindrisch verfblik 2500 ml

Sample aanvragen