• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Verfblik - 2,5 liter

Basisprijs per stuk € 5,85 € 7,08 incl. BTW

Rond verfblik met 2500 ml ofwel 2,5 liter inhoudsmaat. Bestellen kan vanaf 24 stuks, leveringen in bulk zijn ook mogelijk. Je kunt er bovendien voor kiezen om een label met uniek design en eigen logo aan het verfblik 2,5 liter toe te voegen.

Verfblik - 2,5 liter

Verfblik 2,5 Liter - bestellen in bulk of met private label

Cilindrisch verfblik, met 2500 ml als inhoudsmaat. Personaliseer helemaal zelf een wikkel die om de romp van het blik gaat. Ook kunnen we het blik van een vulling voorzien, dit in overleg met u. Denk hierbij aan soorten snoep, koek, chocolade of drop. Een geschenkblik met een verrassende en heel smakelijke inhoud.

Dit cilindrische verfblik (2500 ml inhoudsmaat) heeft de volgende afmetingen: H 157 x Ø165 mm. De kleur van het verfblik is zilver en de binnenzijde van het blik is voorzien van een waterdichte coating, deze maakt het blik heel geschikt voor het verpakken van vloeistoffen. Het blik wordt doormiddel van een deksel gesloten, een RL sluiting, dit is de bekende verfblikkensluiting. De deksels leveren wij los van de blikken.

Verfblik met eigen wikkel

Dit cilindrische verfblik kunnen we voor je personaliseren door middel van een wikkel. Deze wikkel kun je helemaal zelf vormgeven. De wikkel wordt volledig full colour bedrukt en bevestigd om de romp van het verfblik. De wikkel geeft je de kans om het blik zo te ontwerpen dat het perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf, organisatie, etc.

Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp te ontwikkelen. Je kunt het ontwerpen ook aan onze zeer goede grafische afdeling over laten. Ze zijn goed in staat een ontwerp te maken dat perfect aansluit op jouw wensen.

Leeg verfblik als geschenkblik

Dit cilindrische verfblik met als inhoudsmaat 2500 ml wordt standaard leeg geleverd. Naar wens voorzien we de blikken van een vulling. Denk aan verschillende soorten snoep. Maak zo van het verfblik een verrassend geschenk. Pas je keuze van de vulling bijvoorbeeld aan aan jouw organisatie of branche. Denk bijvoorbeeld aan m&m's in de kleuren van jouw bedrijf.

Verfblik - 2,5 liter

Specificaties

Afmetingen 157 x Ø165 mm
Inhoud 2.5 L

Downloads

Verfblik - 2,5 liter

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 2,5 liter

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 2,5 liter

Sample aanvragen