Cilindrisch verfblik - 500ml hoog

Basisprijs per stuk € 1,10

Hoog cilindrisch verfblik, 500 ml inhoudsmaat, met wikkel naar eigen ontwerp.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Cilindrisch verfblik - 500ml hoog

Hoog cilindrisch verfblik (500ml), met wikkel in eigen stijl

Zilverkleurig cilindrisch verfblik, inhoudsmaat 500 ml. Klassiek verfblik in te zetten als productverpakking of geschenkblik. Geef jouw product een unieke uitstraling met een verfblik als verpakking. Het verfblik personaliseren wij met een wikkel naar eigen ontwerp om de romp. 

Het cilindrische verfblik met inhoudsmaat 500ml is verkrijgbaar in twee varianten: een hoge en lage variant. Dit verfblik is de hoge variant en heeft de volgende afmeting: H 102 x Ø 89 mm. Het verfblik is voorzien van een coating aan de binnenzijde en is geschikt voor het verpakken van vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. Wij leveren de deksels los, wanneer het blik leeg geleverd wordt. 

Verfblik personaliseren

Het cilindrisch verfblik (500ml, hoog) personaliseren wij met een full colour wikkel om de romp. Het wikkel wordt all-over bedrukt met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. 

Download de werktekeningom jouw eigen ontwerp wikkel in op te maken. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp. 

Verfblik met vulling

Wij leveren onze verfblikken standaard leeg, zodat je de blikken kan inzetten als productverpakking en ze zelf kan vullen met jouw producten. Gebruik het wikkel voor de productinformatie, opgemaakt in de stijl van je productlijn. 

Wanneer je de verfblikken wilt gebruiken als geschenkblik en al een idee hebt voor de vulling, dan kunnen wij de blikken ook voor je vullen. Vraag voor een verfblik met vulling een offerte aan. 

Cilindrisch verfblik - 500ml hoog

Specificaties

Afmetingen Ø 89 x H 102 mm
Inhoud 500 ml

Downloads

Label 285 x 95
(Size: 283.2 KB)
Cilindrisch verfblik - 500ml hoog

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Cilindrisch verfblik - 500ml hoog

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Cilindrisch verfblik - 500ml hoog

Sample aanvragen