• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Verfblik - 500ml laag

Basisprijs per stuk € 1,85 € 2,24 incl. BTW

Laag cilindrisch verfblik, met 500ml inhoudsmaat. Maak een eigen ontwerp wikkel, voor om de romp!

Verfblik - 500ml laag

Laag cilindrisch verfblik (500ml), met wikkel in eigen stijl

Laag cilindrisch verfblik, met een inhoudsmaat van 500 ml. Dit blik is tevens verkrijgbaar in een hoge variant. Het verfblik kan goed gebruikt worden als productverpakking of geschenkblik. Geef het blik een unieke uitstraling met een full colour bedrukt wikkel om de romp van het verfblik.

Het laag cilindrische verfblik (500ml) heeft de volgende afmeting: H 90 x Ø 99 mm. Het hoge cilindrische verfblik heeft dezelfde inhoudsmaat, maar andere afmetingen: H 102 x Ø 86 mm. Een coating aan de binnenzijde van het verfblik zorgt voor een waterdicht blik, dat geschikt is voor het verpakken van vloeistoffen. Het deksel wordt gesloten met een RL sluiting: de bekende verfblikken sluiting. Wij leveren de deksel los, wanneer het blik leeg geleverd wordt. 

Wikkel naar eigen ontwerp

Het cilindrisch verfblik (500ml, laag) wordt gepersonaliseerd met een full colour wikkel om de romp. Het wikkel kun je zelf vormgeven. De all-over bedrukking geeft je genoeg ruimte voor een opmaak met logo en persoonlijke boodschap, in eigen huisstijl. 

Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken. Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen aan ons door, dan maken zij voor jou een passend ontwerp.

Verfblik - 500 ml laag met dekselbedrukking

Naast een custom wikkel kun je er ook voor kiezen de verfblikken te voorzien van een unieke dekselbedrukking. Deze bedrukking is full colour en haarscherp. We bieden voor de dekselbedrukking 3 verschillende formaten aan:

- Optie A: Logo bedrukking

- Optie B: Custom ontwerp

- Optie C: All-over met eigen ontwerp

Verfblik als geschenkblik

Op zoek naar een uniek geschenkblik? Klanten en relaties zullen nooit een snoep- of koekblik in de vorm van een verfblik verwachten. Verras hen met dit verfblik met smakelijke inhoud! Gevuld met diverse soorten koek, snoep, drop of chocolade. Maak het wikkel op in bedrijfseigen huisstijl en zorg dat het geschenkblik perfect past bij de organisatie. 

Vraag voor een verfblik met vulling even een offerte aan. We helpen je graag met het samenstellen van jouw geschenkblik.

Verfblik - 500ml laag

Specificaties

Afmetingen Ø 99 x H 90 mm
Inhoud 500 ml

Downloads

Verfblik - 500ml laag

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking label:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Verfblik - 500ml laag

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 500ml laag

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 500ml laag

Sample aanvragen