• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Dispenserblik

Basisprijs per stuk € 7,99

Stijlvol dispenserblik, bruikbaar voor het opbergen van diverse producten zoals bijvoorbeeld melkkuipjes of suikerklontjes.

Let op: Beperkte voorraad. Vraag een offerte aan.

Dispenserblik

Dispenserblik - met / zonder deksel bedrukking

Het dispenserblik is een mooie en zeer praktisch blik om bepaalde producten in op te bergen. Een prachtig blik dat goed tot uiting komt in diverse sferen.

Dit dispenserblik is vierkant en zilverkleurig. De hoeken van het blik zijn afgerond. Aan één zijde heeft het blik een klepje dat naar buiten getrokken kan worden waardoor de inhoud uit het blik gepakt kan worden.

Toepassingen van het blik

Gebruik het dispenserblik om producten in op te bergen. Denk aan suikerklontjes, melkkuipjes, koffiebonen, snoepjes en meer. Zet meerdere blikken op een rij voor een sfeervol beeld in jouw keuken of in een andere ruimte. Het dispenserblik kan ook erg goed ingezet worden als geschenk voor relaties of medewerkers. Aangeboden in jullie huisstijl en met een persoonlijke boodschap. Er zijn mogelijkheden genoeg! Het blik wordt doorgaans lang bewaard en gebruikt. Jouw merk zal nog lang naar voren komen.

Dit blik is al te bestellen vanaf 4 stuks.

Dispenserblik

Specificaties

Afmetingen 147 x 147 x 214 mm

Downloads

Dispenserblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Dispenserblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Dispenserblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Dispenserblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
4 € 7,99
24 € 7,89
96 € 7,79
240 € 7,64
480 € 7,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!