Dispenserblik

Basisprijs per stuk € 7,30

Stijlvol dispenserblik, bruikbaar voor het opbergen van diverse producten zoals bijvoorbeeld melkkuipjes of suikerklontjes. Wij kunnen deze dispenser personaliseren door middel van een rechtstreekse bedrukking op het deksel. 

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Dispenserblik

Dispenserblik - met / zonder deksel bedrukking

Het dispenserblik is een mooie en zeer praktisch blik om bepaalde producten in op te bergen. Een prachtig blik dat goed tot uiting komt in diverse sferen.

Dit dispenserblik is vierkant en zilverkleurig. De hoeken van het blik zijn afgerond. Aan één zijde heeft het blik een klepje dat naar buiten getrokken kan worden waardoor de inhoud uit het blik gepakt kan worden.

Bedrukking dispenserblik

Wij kunnen dit blik personaliseren door middel van een bedrukking rechtstreeks op de deksel van het blik. Door het klepje aan de voorkant van het blik is een wikkel rondom niet mogelijk. Wel kunnen wij op aanvraag een sticker aan één of meerdere zijdes aanbrengen. Het ontwerp voor de dekselbedrukking, of desgewenst de sticker, kun je helemaal zelf vormgeven. Je vindt de werktekening van de dekselbedrukking op deze pagina. Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Hierbij kunnen wij je helpen. Op basis van jouw wensen maken wij een mooi ontwerp voor op het dispenserblik.

Toepassingen van het blik

Gebruik het dispenserblik om producten in op te bergen. Denk aan suikerklontjes, melkkuipjes, koffiebonen, snoepjes en meer. Zet meerdere blikken op een rij voor een sfeervol beeld in jouw keuken of in een andere ruimte. Het dispenserblik kan ook erg goed ingezet worden als geschenk voor relaties of medewerkers. Aangeboden in jullie huisstijl en met een persoonlijke boodschap. Er zijn mogelijkheden genoeg! Het blik wordt doorgaans lang bewaard en gebruikt. Jouw merk zal nog lang naar voren komen.

Dit blik is al te bestellen vanaf 4 stuks.

Dispenserblik

Specificaties

Afmetingen 147 x 147 x 214 mm

Downloads

Dispenserblik

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een digitale proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Dispenserblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Dispenserblik

Sample aanvragen