• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Filmblik

Basisprijs per stuk € 3,55 € 4,30 incl. BTW

Dit filmblik is een unieke geschenkverpakking voor een CD, DVD of een (bioscoop of theater) tegoedbon. Jouw giftcard in een luxe verpakking met eigen bedrukking.

Filmblik

Filmblik: geschenkverpakking CD, DVD, cadeaubon of giftcard

Rond filmblik, in zilver. Een unieke blikken verpakking voor bijvoorbeeld een bioscoop of theater tegoedbon of als verpakking voor een album of DVD. De mogelijkheden met het filmblik zijn eindeloos. Personaliseer het filmblik met een sticker naar eigen ontwerp, op het deksel.

Het filmblik is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: Ø 155 x H 25mm. Het filmblik heeft een losse overschuifdeksel. 

Filmblik personaliseren

Het deksel van het filmblik personaliseren wij door middel van een sticker, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. 

Download de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp sticker. Genoeg ruimte voor een logo en eigen tekst, geheel opgemaakt in bedrijfseigenhuisstijl. Zo maak je van het filmblik een uniek geschenkblik dat past bij jullie organisatie. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door. Ons creatieve team helpt je graag met een passend ontwerp.

Naar wens kunnen wij aan de binnenzijde van het blik een persoonlijke kaart toevoegen. Zo heb je zeker genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap. Vraag voor deze optie even een offerte aan.

Geschenkblik voor cadeaubon, CD of DVD

Het filmblik is een stevige, luxe (geschenk)verpakking. Het filmblik is groot genoeg voor een CD, DVD of cadeaubon. Tip: Gebruik een inlay om de CD, DVD of cadeaukaart mooi te presenteren. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor een persoonlijke kaart, info folder. 

Gebruik het filmblik met inhoud naar keuze, als een relatiegeschenk aan klant en bezoeker. Of aan personeel en collega's als verjaardagscadeau of jubileum cadeau. 

Liever een andere vulling? Wij kunnen het filmblik tevens vullen met diverse soorten snoep, koek, drop, chocolade. Geef je wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Filmblik

Specificaties

Afmetingen Ø155 x H 25 mm
Gewicht 100 gram

Downloads

Filmblik

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Het filmblik kan worden gepersonaliseerd met een sticker.

Wij brengen voor personalisering van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een sticker voorzien.

Downloads

Filmblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Filmblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Filmblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
48 € 3,55 (€ 4,30 incl. BTW)
96 € 3,30 (€ 3,99 incl. BTW)
288 € 3,20 (€ 3,87 incl. BTW)
480 € 3,10 (€ 3,75 incl. BTW)
1200 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!