Groene collectebus met verzegeling

Basisprijs per stuk € 5,49

Deze groene collectebus wordt geleverd met verzegeling. Uitermate geschikt om mee te collecteren.  De collectebus kun je bedrukken met een sticker naar eigen ontwerp.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Groene collectebus met verzegeling

Collectebus kopen bedrukt met eigen logo, naam - incl. verzegeling

De collectebus met verzegeling ondersteund collectanten perfect. Dankzij de verzegling blijft het geld goed bewaard. De collectebus leveren wij in de kleur groen, desgewenst met een bedrukte sticker.

De collectebus personaliseren wij door middel van een sticker op de romp. Genoeg ruimte voor een logo van de organisatie en uitleg over de actie of het goede doel. Deze collectebus is voor elk doel inzetbaar: van een sponsoractie van de lokale sportvereniging, tot de collecteweek voor een bekend fonds gaat. Met deze collectebus ondersteun je de collectanen en zorg je dat zij met een gerust gevoel op pad gaan.

De groene collectebus heeft de volgende afmeting: H 19 x Ø 95 mmn. Inclusief het handvat is de doorsnee van het blik 130 mm. De collectebus is voorzien van een gesloten verzegeling, waardoor je kunt zien of de collectebus open is geweest, tijdens of na het collecteren. De collectebus kan meerdere malen gebruikt worden, met of zonder verzegeling. 

Collectebus personaliseren

De collectebus kunnen wij personaliseren door middel van een rechthoekige sticker op de romp van het blik. De sticker kun jij volledig naar wens vormgeven. Gebruik de sticker voor een logo van de organisatie of vereniging en voor extra informatie over de actie of het goede doel. De sticker geeft de collectebus een professionele uitstraling en geeft de donateur daarnaast de nodige extra informatie. De sticker wordt all-over in full colour bedrukt. 

Download de werktekening om je eigen ontwerp sticker in op te maken. Of laat ons je helpen. Ons creatieve team staat voor je klaar om een passend ontwerp te maken. Geef je wensen aan ons door, dan gaan wij voor je aan de slag. 

Groene collectebus met verzegeling

Specificaties

Afmetingen H19 x Ø130 mmn incl.handvat (Ø95 mm exclusief handvat)

Downloads

Groene collectebus met verzegeling

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Groene collectebus met verzegeling

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Groene collectebus met verzegeling

Sample aanvragen